סתם רציתי להמליץ לכם על משהו שכתבתי בפורום "אולדיז" של הוד רומקותו ושי-לי
נתתי להודעה (המקורית) את הכותרת "חלומות 60-70-80", בשעה שזה היה בכלל צריך להיות:
"חלומות 50-60-80", ואם תקראו, תבינו גם למה
זה התחיל כהודעה תמימה העוסקת בשירי חלומות, וזה נגמר במחדל מצער וחמור, שהאחראים לו (אני)
יינזפו קשות, יוקעו ויזכרו לדיראון עולם כמו גולדה מאיר במלחמת יום כיפור
הקישור להודעה שעוד רבות ידובר עליה: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=520500
נ.ב.
כן! אז המלצתי! מה קרה? למה אתם יש לכם בעייה עם זה? כי אם יש לכם בעייה, דברו עם חה-תול (במילעיל):
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "מה עכשיו את תתחילי לפתוח..."
כבר אמרתי לך - אם יש לך בעייה, דבר אל החתולי!
ועכשיו ברצינות : איזו פאדיחה פאדיחתית: רק עכשיו אני קולטת שהאיכות של 2 השירים הראשונים שהבאתי דפוקים! בושה וחרפה וכלימה במחשב שבו כתבתי את ההודעות האלו (בעבודה), אין לנו יוטיוב כך שבעצם הבאתי את הקישורים האלו "על עיוור"- יותר לא אעשה זאת שוב! Never again!!!
ואם כבר אולדיז, אז היום באוטובוס בדרך מהעבודה, שמעתי את השיר המדהים הבא, שממש מתאים לעכשיו:
ועוד משהו יפה: רוצים לראות צרפתייה מהממת ויפהפיה אמיתית שהיא גם זמרת נפלאה? פרנסואז ארדי...
אמנם היום היא כבר אישה מבוגרת, אבל ב-67' היא הייתה פשוט פנינה! :
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי idanmos שמתחילה ב "*רגע של אנחת רווחה* מכור..."
אז השיר הבא מוקדש במיוחד בשבילך, עידני'לה...אין כמו לפתוח את הבוקר עם מייק ברנט (ז"ל) ההורס בשירו "מי ידע?"
אח, חבל עליו, למה הוא החליט לעשות היכרות עם המדרכה היישר מן הקומה התשיעית, למה? איך נפלו גיבורים, איזה בחור יפה תואר ומהמם הוא היה! אחד הגברים! חולה עליו! :
מומלץ לשתות בכוס מסורתית עשויה מבדולח, בה מוזגים מנה נאה של הנוזל הירקרק, ולהשתמש בכפית המחוררת עליה מניחים קוביית סוכר מטובלים קלות באבסינת'.
ואז, מציתים את קוביית הסוכר ספוגת האלכוהול, אשר בוערת לה באור יקרות ומטפטפת קרמל אל תוך המשקה.
בסופו של דבר, לוגמים מן משקה, מעווים פנים ודופקים בחוזקה את הראש בקיר.
אני ממליץ בחום על כך, אם כי ניתן לוותר על השלב בו שותים את המשקה.