בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "אני עדיין מחכה לגרסאת הפורנו..."
מה אתה רוצה מהאוכל?
סליחה, משאלתיאל?
חייבים לעשות קאמבק כולל פרק שרשויות הרווחה באים אליו הביתה לבדוק את התנאים בהם מוחזק התוכי ולחפש את הבן של השכנים שנעלם באופן מפתיע....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "כולנו כאן? אסף? וקשת? וענן? (קצת נוסטלגיה)"
אז יש לי 2 לחלוק אתכם :
בראשונה, המרגשת עד מאוד, יש גם וגם בו זמנית. כילדה השיר הזה מאוד ריגש אותי כשאבא שלי היה שר לי אותו, ולמעשה זה מרגש אותי עד עצם היום הזה .
רמז?: נורית ה-Bitch חסרת הלב, איך עזבה אותו והלכה לשחק עם ילד אחר ...
השיר הזה זכה לביצוע מקסים ומרגש לפני בדיוק 3 שנים, בכוכב נולד 5 ע"י שלומי בראל ואדיר אוחיון.
מקווה שהקישור שאני מצרפת טוב (מקסימום אתם יכולים "לגלגל" בתפריט מימין עד שתמצאו את "אדיר ושלומי שרים 'דני גיבור'" : http://www.mako.co.il/tv-starisborn...0290c10acR CRD
ויש גם את הגרסה של רן דנקר ב"דני הוליווד" (מישהו ב"טדי הפקות" מאוד אוהב את השיר הזה )
השיר השני גרם לי (בתור מי שנושאת את השם סיון) בתור ילדה מבוכה כ"כ גדולה בכל פעם ששודר, שפשוט לא יכולתי לשאת לשמוע אותו, עד כדי כך, והייתי מגיבה באחת מ-3 הצורות הבאות:
1) הייתי דורשת בתוקף שייכבו את הרדיו/שיעבירו תחנה מהר.
2) הייתי פשוט עוזבת את החדר בהפגנתיות.
3) הייתי מתחבאת בארון ולא יוצאת ממנו עד שהשיר נגמר, או עד שהסומק יירד מלחיי, מה שיבוא קודם .