בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "מונדיאל 2010: גרמניה הביסה את ארגנטינה 4:0 ועלתה לחצי הגמר"
הפנים האבודות של מראדונה אמרו הכל.. ומנגד, איזה נחמד היה לראות את מרקל מוחאת כפיים ומקפצת לה שם באח"מים במין ילדותיות כזו:-D. ידעתי שגרמניה תנצח, אבל כמו מול אנגליה לא ציפיתי לתוצאה כזו.. הנבחרת האימתנית שבנה לאב מציגה כדורגל מדהים. פשוט תאווה לעיניים! הגנה כמעט בלתי חדירה, מסירות מסודרות ומתואמות, התקפות מהירות וחדות בעזרת קשרים וחלוצים מצוינים שהדגש של הנבחרת במגרש זה עבודת הצוות המעולה שלה.
לאם בהגנה ובקישור היה חד ומהיר, בואטנג בהגנה הקשה מאוד על האנגרטינאים לחדור, חדירה המצוין, קלוזה החלוץ המעולה הזה שרץ כמו צ'יטה על המגרש וכבש פעמיים, שאחד היה מבישול ענק של פדולסקי, מולר הכישרון הצעיר שלא מפסיק להפתיע כבש בדקה ה3 בנגיחה חדה לרשת ושווינשטיגר, הו שווינשטייגר איזה שחקן איזה שחקן.. הנבחרת הזו פשוט עשתה היום בית ספר לאנגרטינה ולא מסי, ולא טאבס ולא אינגוואים יכלו להם..
כמה כיף לחוות "דובלו" של flush down the toilet of 'em Latinos ego mania
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "מונדיאל 2010: גרמניה הביסה את ארגנטינה 4:0 ועלתה לחצי הגמר"
אך לפני 30 שעות עוד שמעתי את גיסתי מדברת על "קופה אמריקה בגמר המונדיאל" והנה יש אפילו מצב שהליצנים של מראדונה יארגנו group rate לטיסה משותפת הביתה עם האלה ששרופים עליהם בקיבוץ השני (אור הנר? ברור חיל? מישהו זוכר באיזה מהם מעריצים את מי?)... מאז שראיתי לפני כמה חודשים את הסרט של קוסטוריצה על הגוץ הנרקומן והבוק, פיתחתי אובססיה לזה שהקבוצה הזאת תעוף בבושת פנים. למרות ההשלכות הפנים משפחתיות של זה...
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Tallyco שמתחילה ב "אור הנר - ארגנטינה. ברור חיל..."
ברזיל, ארגנטינה, ברור חיל ואור הנר הם ארבעה דברים שקשה לי לחשוב על סיבה להזכר בקיומם כשלא מעורב הדבר הזה משאפשר לטמבלים מעיר האלוהים לשחק אותה אלוהים (ל-90 דקות).
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "כמה כיף לחוות "דובלו" של flush down the toilet of 'em Latinos ego mania"
מראדונה כשחקן כבודו במקומו מונח. אבל לקחת נרקומן לשעבר(לשעבר?) שחושב שאלוהים מנחה אותו, בלי נסיון רציני כמאמן זה פשוט לעשות צחוק מהעבודה. מפתיע אותי שאנשים היום קיבלו את ההשפלה הזו של אנגרטינה כלא מאמינים.. אנשים הכתובת הייתה על הקיר עוד בשלב הבתים, שניתן היה אז לראות את חוסר הטקטיקה של אנגרטינה וחוסר היכולת של מראדונה לקחת את הנבחרת המוכשרת הזו ולבנות לה מערך מתאים. הסיבה היחידה שהנבחרת הזו הגיע עד הלום זה כי נפלה על בית קל.
נערך לאחרונה ע"י -TsAcHi - בתאריך 04-07-2010 בשעה 00:17.
אחרי שרואים משחקים כאלה, איך אפשר לראות משחקי כדורגל פה בארץ? פעם עוד הייתי רואה, אבל אחרי שראיתי כמה משחקים של קבוצות אירופאיות, לא הייתי מסוגל להסתכל יותר על ערימת הפרימדונות שמאוננות על עצמן (AKA "כדורגל ישראלי")...
לעיתים רחוקות עוד אני זורק מבט על איזה משחק, בודק אם לא פספסתי משהו חשוב - אבל תמיד אני יוצא רגוע בידיעה שגם בהייה בזבוב על הקיר למשך 90 דקות, תהיה ניצול טוב יותר של הזמן מאשר לצפות בכדורגל ישראלי...
כל הכבוד לגרמניה - משחק מעולה, ועוד יותר מעולה ב-HD
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "אחרי שרואים משחקים כאלה, איך..."
איך אתה חוזר לארץ והולך לראות באמפי ברישון את "כוורת חוזרת כי לקלפטר אין כסף לעוזרת" ואת "אטרף" כחימום שרים "אני ושולה בחצר" בין מטרי הפחיות?
אני אגיד לך איך? מבואס מהתחת! פרט לסי היימן שראיתי בחלטורה באילת, אני לא חושב ששילמתי כסף מאז לראות את החלטוריסטים האלה (טוב... הייתי בכמה פסטיגלים, אבל זה באשמת הילדים, ואמא שלי שילמה).
אתה יודע איזה מאמצים צריך להפעיל כדי להכריח את המתופף הזה שלהם (ההוא שהוא גם מתופף וגם עם שם אשכנזי מובהק...) לבוא לפה מהמועדונים שהוא עושה עליהם כסף באמריקה? וכל זה כי שוב קלפטר שכח לשלוח דו"ח לרואה חשבון על החלטורות ב"שלושת הקופים" ומצא את עצמו קם בבוקר כי דוד מהעו"ש מתקשר בלחץ....
אגב... הסיפור על לחזור מהפסטיבל באנגליה ישר לאמפיפארק ברישון אמיתי, רק שאני חושב משום מה שזה היה דווקא תיסלם עם נוער שוליים ואטרף כחימום... 20 שנה אחרי אני לא תמיד בטוח מי זה מי, או איזו חלטורה זו הייתה...
גרמניה פשוט נבחרת נהדרת, אין מה לומר הכי טובה עד עכשיו בטורניר כולו ותזכה בו כנראה.
4:0 על ארגנטינה לא בא בקלות.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
לקראת חצי הגמר המרתק נגד גרמניה, אמר שוער הנבחרת איקר קסיאס: "הם הוכיחו שהם הנבחרת הכי טובה בעולם אחרי הניצחונות שלהם נגד אנגליה וארגנטינה, ואנחנו צריכים להראות להם מקסימום כבוד. זה לא יהיה משחק קל והם גם ירצו לנקום בנו על ההפסד שהנחלנו להם בגמר היורו ב-2008".
טורס עצמו אמר לקראת המשחק: "תמיד הייתי מעריץ גדול של הכדורגל הגרמני. עבורי, נבחרת גרמניה היא נבחרת מצוינת ואנחנו צריכים להתכונן למשחק הזה כמו שלא עשינו לכל משחק אחר".