לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-07-2010, 13:58
  eshely77 eshely77 אינו מחובר  
מנהל פורום סטודנטים

חבר מתאריך: 03.09.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי eshely77 שמתחילה ב "הקלות ללקויי למידה, כרוך בתשלום."

כל נושא לקויי הלמידה, יצא מכלל פרופורציות לדעתי.
היום כבר אין אנשים חכמים יותר או פחות, מוכשרים לדברים מסויימים יותר או פחות. כולם נהיו מאותגרים, קשה להם והם צריכים יחס מיוחד.

אני דיסגרפי, מכיתה א-ג הייתי עסוק בלמלא מחברות באותיות שחוזרות על עצמן כדי שהם יהיו קריאות. אומנם אני כותב לאט יותר מהממוצע. אבל הכתב שלי הוא קריא ומעולם לא קבלתי הקלה בשום דבר.

גיליתי שאפילו בפסכומטרי ניתן לקבל הקלות, פשוט יש אנשים שיש להם בעיה והם לא חושבים מספיק מהר. מבחן שאמור לנבא את ההצלחה שלך בשנה הראשונה באוניברסיטה מפסיק להיות אקטואלי.
אם הוא לא חושב מספיק מהר בפסכומטרי, אז הוא לא יחשוב מספיק מהר גם באוניברסיטה.
לפי ההגיון הזה צריך גם לקבל אותי לכוכב נולד. הרי אני מאוד משתדל, יש לי רק בעיה שאני חרא של זמר.
זה גם לא מפתיע אותי שזה קשור עכשיו לכסף. לבעל המאה לא נולד ילד ממוצע, אלא כזה שבסך הכל צריך כמה הקלות.
צר לי, לאנשים מסויימים יש כשרונות לדברים מסויימים. זה לא הופך משהו לטוב יותר או טוב פחות. פשוט צריך להתרכז במה שאתה טוב בו.

והבהרה לפני שצולבים אותי, אני מקבל שלקבוצה מאוד מסויימת ומאוד מצומצמת של לקויי למידה מגיעות הקלות.
אבל היום או שאתה לקויי למידה או שיש לך הפרעת קשב וריכוז. או שכנראה ההורים שלך לא מספיק מקומבנים כדי לדאוג לך לאיזה שהוא פטור.

נערך לאחרונה ע"י eshely77 בתאריך 01-07-2010 בשעה 14:22.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-07-2010, 22:59
  eshely77 eshely77 אינו מחובר  
מנהל פורום סטודנטים

חבר מתאריך: 03.09.08
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אם היית בודק מה אנשים עם..."

זה לא קשור, למה עבר משהו עם ליקוי למידה בחיים.
אני לא מזלזל, אני מבין ש את הקושי.
אני גם סובל ממנו בתחום מאוד ספציפי. (כתיבה).

ואני בעד שהמדינה תממן להם הוראה מתקנת, שעורים פרטיים או כל דבר אחר שיכול לשפר את היכולת שלהם. אני נגד הורדת הרף למי שיש ליקוי למידה.
קראתי באיזה אתר אינטרנט של משהו שיקבל 680 בפסיכומטרי, הוכר כמתקשה קיבל עוד זמן והעלה את הציון ל 780, מצטער זה פשוט חסר כל הגיון.
במחשבה שניה, אני מוכן שישקלו הקלות מאוד ספציפיות למי שמכיתה א' הוכר כלקוי למידה ובמשך 12 שנים עבד קשה מאוד כדי לצמצם את הליקוי למינימום.
אני נגד זה שמגיע בחור לחטיבת ביניים וההורים מגלים שתמורת תשלום למכון פרטי, החיים של הילד יהיו הרבה יותר קלים והציונים שלו לא ישקפו ידע או מאמץ.
כשזה ממשיך אחר כך לפסכומטרי ולאוניברסיטה זה מקומם עוד יותר.
ישן 01-07-2010, 23:15
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי eshely77 שמתחילה ב "זה לא קשור, למה עבר משהו עם..."

אתה באמת חושב שהממשלה תממן את זה לכל מי שיש לו לקיוי למידה? הצחקת אותי קשות עכשיו...
האיבחונים האלה הם הדבר היחיד, שמציל את אותם ילדים במערכת הלימודים שלנו בלי היכולת הכלכלית של ההורים ואת העתיד שלהם בצה"ל ובשוק העבודה, כי השיעורים עליהם אתה מדבר עולים הרבה מאוד כסף ולא יכולים לעזור לאותם חלק מבעלי אותן בעיות לימוד ולכן אתה כאן גוזר עליהם גזר דין אי למידה לתואר ראשון, אם ישתמשו בדבריך זאת תהיה התוצאה.

חומר למחשבה ואתה מוזמן לפנות לבעלי הרישיון לתת הקלות ולראות, שאני צודק.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 01-07-2010, 14:09
צלמית המשתמש של sheep
  sheep sheep אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי eshely77 שמתחילה ב "הקלות ללקויי למידה, כרוך בתשלום."

זה נכון לגבי כל תוצר של פסיכולוגים. גם לקויות למידה, גם בעיות נפשיות.
שילמת - קיבלת.

זכורים לי כמה וכמה מקרים בצבא, ההורים לא רצו שהחייל שלהם יעשה קורס או ישרת ביחידה מסויימת - שולפים איזה מכתב מפסיכולוג ואחרי זה מתפלאים שהקב"ן לא בדעתו של הפסיכולוג. באמת פלא פלאים כשהפסיכולוגים ממציאים כל אישור שהפציינט מבקש.

ואותו דבר אני רואה כיום בתחום אחר, באמת אין דבר שפסיכולוגים לא ימציאו. האישורים שלהם לא שווים את הנייר עליו הם כתבו.

עכשיו מה זה אומר, שאין לאנשים בעיות? שהם לא לקויי למידה? - לא.
זה רק אומר שאין שום דרך לדעת כיום אם מישהו לקוי למידה, ובטוח שאין שום סיבה לבקש איבחון.

ישן 01-07-2010, 22:37
צלמית המשתמש של המממ
  המממ המממ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.10.01
Follow me...
נדמה לי שעשו מחקר בנושא

על מגפת לקויות הלמידה שמתרחשת בין הירקון לחוף געש.
מסתבר שבעשור האחרון כנראה קרה משהו במים או באויר של האיזור המכונה בפי תושביו "הצפון" (נא לא להתבלבל עם הצפון המגנטי)
שגורם לרבים מהילדים החיים שם ללקויות למידה המזכות אותם בהקלות בבתי הספר ובאוניברסיטאות.

ואם לא היה מחקר כזה, אז כדאי שיעשה.
זה מתחיל להיות מפחיד (אני עובר שם לפעמים ולא רוצה להדבק!)
תראו, אפילו החייזר נהיה ירוק מזה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:24

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר