01-07-2010, 14:38
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.10.06
|
|
ציטוט:
ציפי לבני הייתה חלק ממשלת אולמרט והייתה חלק מקבוצת השרים, שקיבלו את אותן החלטות ולכן חלק מהאשמה נופל עליה ואל תנסה להוציא אותה מזה נקי. היא יכולה להמשיך לקשקש על פוליטיקה נקייה בקדימה כאשר ב"מקור" של ערוץ 10 חשפו, שהיא משקרת לבוחרים שלה ולא בפעם הראשונה. תצפה בתוכנית תחקיר על מפלגת קדימה ואז תגיב.
|
אני לא ניסיתי להוציא אותה נקייה וישרה, אני דיברתי על החלק שלה במלחמה.
ציטוט:
עכשיו בוא נדבר על החלטה 1701, שקט בצפון? אני מציע לך לחפש כאן בפורום או בגוגל איפה החיזבלה יושב עכשיו (רמז קרוב לגבול ישראל) וכמה תחמושת יש לו לסיבוב הבא מול ישראל, אם יבחר באופציה הזאת.
|
אתה עושה צחוק?
לפני מלחמת לבנון השנייה חיזבאללה היה ארגון "ראוותני" עם מוצבים על הגדר, כשכל כמה חודשים ביצע פעולות נגד ישראל בהן היו ישראלים הרוגים ונזק לתשתיות. לאחר המלחמה, חיזבאללה פתאום "נעלם" ומתחבא בתוך הכפרים, כשהוא מנסה לשמר שקט במשך 4 שנים. כבר היו לו כמה הזדמנויות להתחיל בסיבוב נוסף עם ישראל, אבל הוא לא עשה כן, הוא אפילו ניסה למנוע מלחמה. זכור שנסראללה עצמו אמר שאם היה יודע מה תהיה תגובת ישראל הוא לא היה מאשר את החטיפה, אימרה עליה חזר מספר פעמים במהלך המלחמה ואחריה. נכון, חיזבאללה מתחמש, ממש כמו כל צד שהפסיד במלחמה ומתחמש. אולי בעצם ישראל הפסידה במלחמת ששת הימים, הרי מצרים התחמשה והתחזקה לאחר מכן.
ציטוט:
שקט בדרום? לא נראה לי רק היום ירו קסאם על מפעל בדרום פגיעה ישירה במפעל ואין הרוגים בנס. זה שערוץ 2 ו 10 לא מפרסמים את זה בגדול כמו כמה ימים גלעד נמצא בשבי כל יום או פירסומת שעושה השוואה של גלעד לרון ארד זה עצוב מאוד ולא מתחשב בתושבי הדרום בכלל. אם היה לערוץ 2 ו 10 איכפת מתושבי הדרום, הם היו מציגים מונה טילים על הדרום כל יום או צבע אדום על המסך של הטלויזיה כאשר נפל טיל, אבל הם לא עושים את זה.
|
אתה באמת משווה את המצב טרום עופרת יצוקה (אני מניח שעל המבצע הזה אתה מדבר, ולא על "מלחמת גשמי קיץ" או "מלחמת חורף חם") למצב כיום, עם החמאס שהפך גם הוא מארגון ראוותני ומאיים לארגון שקט ומופנם שמנסה לעצור את ירי הרקטות שבא מצד ארגונים קקיונים ותאי אל-קאעידה ברצועה.
|