29-06-2010, 23:01
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
תגובתי
ציטוט:
במקור נכתב על ידי hellfrost
0. אתה פשוט לייצן אין לי מילה אחרת לתאר.
א. בבחירות האחרונות הצבעתי ליכוד, קצת רציתי ליברמן בגלל האג'נדה, אבל הוא לא ככ עשה משהו בתור פוליטיקאי אז זרמתי עם הליכוד. אני אבאר את המשפט האחרון: אתה לא יודע מי אני, מה הדעות שלי, ואתה פשוט מניח בצורה עיוורת שבגלל שאני חושב שאתה לייצן אז אני שמאלני. אהבתי גם את ה "אנשים כמוך"
ב. + ג. אתה מציג את הקרן החדשה לישראל, וזה שמה ד"א ולא "הקרן לישראל החדשה" והמשמעות של השם זה כאילו בניגוד AIPAC , כאילו היתה ארגון ארכי נבלים מסרטי ג'יימס בונד- יענתו ארגון ספקטרה ושות', וזה דיי מגוחך לדעתי. אם לא שמת לב כל אירגוני השמאל הקיצוני (מרצ ושמאלה) משתפים פעולה אחד עם השני, בלי שיש איזה יד קסומה שמפעילה אותם (חוץ מטמטום...)
|
א.קצת לא יפה לקרוא לי 0 וליצן ואחר כך להתלונן על ביטוי כמו "אנשים כמוך".
ב. אכן טעיתי לגבי עמדתך הפוליטית.אני מתנצל אם נעלבת ואני לא התכוונתי להעליב, אני בכלל לא רואה ב"שמאלני" עלבון.
ג. באנגלית נקראית הקרן "new israel fund" ביטוי שיש לו לפחות משמעות כפולה שיכולה להתאים גם לאלה שרוצים לבצע מהפך יסודי בישראל וערכיה.
ד. הטענה שלי לא מתייחסת ל"כל ארגוני השמאל הקיצוני" אלא ל"כמעט כל ארגוני השמאל הקיצוני החוץ ממשלתי" ובאנגלית - ngo. יש הבדל בין שתי ההגדרות. מרצ היא מפלגה הממומנת על ידי מימון מפלגות ופרט לעניין האידאולוגי, אין לה בינתיים קשר לקרן.
ה. "אם תרצו" סבורה שמרבית הארגונים האלה אכן ממומנים ומאורגנים על ידי הקרן. הידיים שלה אינן קסומות אבל היא משמשת מתווכת בין גורמים אינטרסנטים בינלאומיים (חלקם אנטישמים) לבין ארגונים שממררים לכולנו את החיים.
ו. באשכול ששאלתי אם קראת יש הוכחות רבות לקשר בין הארגונים הנ"ל, לא טענות, לא פרשנויות - עובדות. אז למה אתה חושב שאני ליצן?