לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-06-2010, 22:58
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
ngo monitor: הקרן לישראל חדשה תמכה בניסיון החרם הכלכלי הכושל באוניברסיטת ברקלי

NIF-funded CWP backs Berkeley divestment bill

In March 2010, the Coalition of Women for Peace (CWP), New Profile, and the Israel Committee against House Demolitions (ICAHD) backed the failed UC-Berkeley divestment campaign from corporations that allegedly provide “military support of the occupation of the Palestinian territories” such as General Electric. The NGOs wrote to the student government: “Like South Africa and the United States, we need citizens around the world to stand up and say ‘No!’ to occupation, apartheid and oppression.”

CWP’s activism, funded by the New Israel Fund (NIF) ($285,509 in 2006-2008), contradicts NIF’s opposition to the Berkeley campaign, as well as claims from NIF officials that “NIF opposes the BDS movement" and “has never funded groups that call for divestment.” CWP runs the Who Profits divestment project, which receives tax-deductable donations from the US, UK, and Switzerland via NIF.

Similarly, despite CEO Daniel Sokatch’s statement, “We deeply disagree with the use of ‘apartheid’ in the Israeli context,” CWP and other NIF grantees continue to employ apartheid rhetoric.

http://www.ngo-monitor.org/digest_info.php?id=2924

תרגום (שלי מ.פ.)

במארס 2010, קואליציית נשים לשלום, פרופיל חדש והוועד נגד הריסת בתים (מ.פ - כל שלושת הארגונים קיבלו תקצוב מהקרן) תמכו בניסיון הכושל למשיכת השקעות מתאגידים שסיפקו לכאורה "סיוע צבאי לכיבוש השטחים הפלסטינים" כמו ג'נרל אלקטריק. הארגונים הלא ממשלתיים הנ"ל כתבו למועצת הסטודנטים - "כמו בדרום אפרקיה ובארה"ב, אנחנו צריכים שאזרחים מרחבי העולם יעמדו ויגידו לא - לכיבוש, לאפרטהייד ולדיכוי"

הפעילות של קואליציית נשים לשלום שמומנה על ידי הקרן החדשה לישראל (285,000$ בין השנים 2006-2008) סותרת את הצהרות הקרן החדשה לישראל על התנגדות לחרם בברקלי ואת ההצהרות של בכירים בקרן שהם מתנגדים לתנועות החרם ושהקרן "אף פעם לא תמכה בקבוצות הקוראות למשיכת השקעות" (מישראל מ.פ.) . קואליציית נשים לשלום מנהלת את פרוייקט "מי מרוויח ממשיכת השקעות" שמקבל תרומות פטורות ממס בארצות הברית,בריטניה ושוויץ - דרך הקרן לישראל חדשה.

באופן דומה, למרות הצהרת המנכ"ל דניאל סוקאצ' - "אנחנו לא מסכימים עם השימוש במונח אפרטהייד בהקשר הישראלי" ארגונים נוספים של הקרן לישראל חדשה ממשיכים לבטא את דעתם במונחים של אפרטהייד.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-06-2010, 00:18
צלמית המשתמש של looklook

זה לא יהיה קל.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "הקרן החדשה יותר גרועה מאחמד..."

הקרן לישראל חלשה מעבירה את הכספים שלה דרך גוף ביצוע שנקרא שתי"ל, שתי"ל בתורו מעביר את הכסף לעמותות הבת למינהן ואלה מחלקות את הכסף לפעילים שעושים פעילות יזומה. כך אף אחד לא אחראי לכלום חוץ מפעילי השטח. כך הם מסווים את עצמם. חוץ מזה, לרשות הקרן עשרות משפטנים שהיא עצמה מימנה את לימודיהם כולל כמה שהיא שתלה במערכות המשפטיות של מדינת ישראל. המידע הזה גלוי והקרן מתגאה בכך - זה לא איזה קונספירציה.

אז לפני שמנסים להוכיח שהם בגדו ולעשות את זה במערכת המשפטית המושחתת, יש צעד עדיף. אפשר לייבש את המקורות התקציביים שלהם, זה הרבה יותר פשוט וניתן להשגה תוך חודשים ספורים - להחזיר אותם למימדים של "גוש שלום"

ישן 29-06-2010, 01:02
צלמית המשתמש של looklook

כמה דברים.
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי hellfrost שמתחילה ב "תאמין לי אתה צריך לכתוב את..."

א. אני מבין שמהפוזיציה הפוליטית הנתונים והעובדות שאני מביא לכאן לא נוחים לך כי האנשים עליהם אני מדבר הם כאילו חלק מהמחנה הפוליטי שלך. הם לא, הם אנטי ציונים חסרי מעצורים, אף אחד לא קושר אותם אליך ואל אנשים כמוך.

ב. העובדות שהבאתי לכאן באשכול הזה הם ממקור מוכר ברשת, שהחליט לעקוב אחרי כל הפעילות של "הארגונים הלא ממשלתיים" ולדווח לציבור. אתה לא חושב שזו מטרה ראויה?

ג. אני עצמי הבאתי לכן מספיק הוכחות לכך שהקרן החדשה לישראל מנסה לפגוע בזהות היהודית של מדינת ישראל. יש לי אשכול שלם מלא בעובדות, לא השערות, לא ניחושים, עובדות שפורסמו בעיתונות/באתרי הקרן עצמה/ ממקורות מהימנים אחרים. מה לא בסדר?

ישן 29-06-2010, 08:18
צלמית המשתמש של hellfrost
  hellfrost hellfrost אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "כמה דברים."

0. אתה פשוט לייצן אין לי מילה אחרת לתאר.

א. בבחירות האחרונות הצבעתי ליכוד, קצת רציתי ליברמן בגלל האג'נדה, אבל הוא לא ככ עשה משהו בתור פוליטיקאי אז זרמתי עם הליכוד. אני אבאר את המשפט האחרון: אתה לא יודע מי אני, מה הדעות שלי, ואתה פשוט מניח בצורה עיוורת שבגלל שאני חושב שאתה לייצן אז אני שמאלני. אהבתי גם את ה "אנשים כמוך"

ב. + ג. אתה מציג את הקרן החדשה לישראל, וזה שמה ד"א ולא "הקרן לישראל החדשה" והמשמעות של השם זה כאילו בניגוד AIPAC , כאילו היתה ארגון ארכי נבלים מסרטי ג'יימס בונד- יענתו ארגון ספקטרה ושות', וזה דיי מגוחך לדעתי. אם לא שמת לב כל אירגוני השמאל הקיצוני (מרצ ושמאלה) משתפים פעולה אחד עם השני, בלי שיש איזה יד קסומה שמפעילה אותם (חוץ מטמטום...)
ישן 29-06-2010, 23:01
צלמית המשתמש של looklook

תגובתי
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי hellfrost שמתחילה ב "0. אתה פשוט לייצן אין לי מילה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי hellfrost
0. אתה פשוט לייצן אין לי מילה אחרת לתאר.

א. בבחירות האחרונות הצבעתי ליכוד, קצת רציתי ליברמן בגלל האג'נדה, אבל הוא לא ככ עשה משהו בתור פוליטיקאי אז זרמתי עם הליכוד. אני אבאר את המשפט האחרון: אתה לא יודע מי אני, מה הדעות שלי, ואתה פשוט מניח בצורה עיוורת שבגלל שאני חושב שאתה לייצן אז אני שמאלני. אהבתי גם את ה "אנשים כמוך"

ב. + ג. אתה מציג את הקרן החדשה לישראל, וזה שמה ד"א ולא "הקרן לישראל החדשה" והמשמעות של השם זה כאילו בניגוד AIPAC , כאילו היתה ארגון ארכי נבלים מסרטי ג'יימס בונד- יענתו ארגון ספקטרה ושות', וזה דיי מגוחך לדעתי. אם לא שמת לב כל אירגוני השמאל הקיצוני (מרצ ושמאלה) משתפים פעולה אחד עם השני, בלי שיש איזה יד קסומה שמפעילה אותם (חוץ מטמטום...)

א.קצת לא יפה לקרוא לי 0 וליצן ואחר כך להתלונן על ביטוי כמו "אנשים כמוך".
ב. אכן טעיתי לגבי עמדתך הפוליטית.אני מתנצל אם נעלבת ואני לא התכוונתי להעליב, אני בכלל לא רואה ב"שמאלני" עלבון.
ג. באנגלית נקראית הקרן "new israel fund" ביטוי שיש לו לפחות משמעות כפולה שיכולה להתאים גם לאלה שרוצים לבצע מהפך יסודי בישראל וערכיה.
ד. הטענה שלי לא מתייחסת ל"כל ארגוני השמאל הקיצוני" אלא ל"כמעט כל ארגוני השמאל הקיצוני החוץ ממשלתי" ובאנגלית - ngo. יש הבדל בין שתי ההגדרות. מרצ היא מפלגה הממומנת על ידי מימון מפלגות ופרט לעניין האידאולוגי, אין לה בינתיים קשר לקרן.
ה. "אם תרצו" סבורה שמרבית הארגונים האלה אכן ממומנים ומאורגנים על ידי הקרן. הידיים שלה אינן קסומות אבל היא משמשת מתווכת בין גורמים אינטרסנטים בינלאומיים (חלקם אנטישמים) לבין ארגונים שממררים לכולנו את החיים.

ו. באשכול ששאלתי אם קראת יש הוכחות רבות לקשר בין הארגונים הנ"ל, לא טענות, לא פרשנויות - עובדות. אז למה אתה חושב שאני ליצן?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:47

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר