28-06-2010, 09:35
|
|
L'enfer, c'est les autres
|
|
חבר מתאריך: 21.11.01
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי looklook
א. תתבייש על זה שביזית את זכר השואה כשהשווית גירוש עובדים זרים להשמדת אנשים במחנות.
ב. תתבייש על זה שהעלבת כאן גולש הרבה יותר מוכשר ממך (ואני לא מתכוון אלי) וקראת לו אינפנטיל קטן ודביל
ג. תתבייש על זה שבניסיון "תיקון" לדבריך החלטת שעדיף שיקראו את דבריך ברצינות למרות שברור שהם היו ציניים - כשמתייחסים אליהם בצורה רצינית הם מהווים גם קריאה לרצח.
זה פורום חופשי ואני ואחרים נגיב כאן לכל הודעה שנמצא לנכון. גם אם זו הודעה של מחפש תשומת לב אובססיבי שממציא דעות מזויפות על מנת שישימו אליו לב. כולי תקווה שהמנהלים קוראים את זה וישלחו אותך לחופשה על חשבון המערכת.
|
א. שוב, לא מוצא קשר לשואה, הכל בדמיון שלך.
ב. אני בספק לגבי מדת מוכשרותו של גולש זה או אחר שאינני מכיר כלל, הספיקה לי התגובה שלו כדי לקרוא לו כך. אבל בעצם, מה ההבדל בין זה לבין מה שאתה עושה? הרי אתה לא מכיר אותי, ולא יודע מה דעותי, והנה אתה מגיב אלי באותה צורה.
ג. לא החלטתי שעדיף, זה שוב אתה, עם הראש הקרימינלי שלך. שאלתי מה היה קורה אילו. וחוץ מזה, באמת משהו מפריע לך בקריאה לרצח...?
וכן, הגבתי לך כך, כי אתה כבר החלטת מה דעותי, ומעתה תגיב לכל הודעה שלי בהקשר פוליטי כלשהו, גם אם אין לזה שום קשר לדעה פוליטית (כמו באשכול הזה למשל) אתה עושה את זה כבר כמה וכמה אשכולות, ולכן אותך צריך לשלוח לחופשה על חשבון המערכת על אד-הומינם. ולא, זה לא שאני כותב בפורום סקופים יותר מהודעה בשבוע, שאליה אתה בוחר להתייחס.
יהיה לך נחמד אם אגיב לכל ההודעות שלך בצורה חסרת קשר? כי ממש אין לי בעיה לעשות את זה. ולא, אני לא צריך תשומת לב, בטח לא ממך מר מכונת קופי-פייסט&טוקבק.
נערך לאחרונה ע"י זיו בתאריך 28-06-2010 בשעה 09:38.
|