21-06-2010, 19:19
|
|
|
חבר מתאריך: 23.10.08
|
|
הכרתי מישהו כמוך.
בנאדם חכם ביותר, יכולת אישית גבוהה, מחסור חמור ביחסי אנוש, אף מורם מעלה מעלה ובטחון עצמי בשמיים.
הגיע אלינו מקורס טיס וממשפחה עשירה מאוד. הגיע וחשב שהוא יודע הכל, יכול להעיר לכולם, חצי אלוהים.
הוא לא שרד. אחרי מספר חודשים הוא יצא מהצבא דרך קב"ן, היות והחיים שלו בבסיס היו מרים וקשים. זה לא שהוא קיבל מכות, למרות שאלוהים עדי, הגיע לו. הוא קיבל דברים קשים יותר ממכות בלילה. הוא קיבל חוסר יחס והתעלמות. הוא קיבל הקפדה יתרה על פרט ופרט, הוא קיבל חוסר התחשבות משווע כל פעם שהיה צריך משהו, כמו לחפש מי סוגר במקומו, מי עולה במקומו לשמור.
אתה עדיין בטוח שאתה תתאים ליחידה מובחרת או לפרוייקט מסווג עם גישה כזו?
אחרי ההודעה הזאת:
ציטוט:
במקור נכתב על ידי איציק חתוכה בן מרדכי
עם כל הכבוד, אני עוד לא מגוייס לצה"ל ככה שעד שלא התחייבתי לצבא מותר לי לחשוף את כל מה שאני רוצה וכל מה שהצבא אמר לי.
ברגע שאני יתגייס אני מחוייב לשמור על חוקי בטחון שדה ולא להגיד מה שאסור
ברגע שאני לא בצבא, גם אם בטעות המראיין שלי יפלוט ליידי סוד מדינה, מותר יהיה לי להגיד אותו בטלויזיה...
אולי אני לא מבין הרבה בחוקים, אבל את החוק הזה אני מבין מצוין
ברגע שאני רק מועמד לשירות בטחון ולא מגויס, אני לא רכוש הצבא מה שאומר שמותר לי לגלות מה שאני רוצה למי שאני רוצה.
|
וזאת
ציטוט:
במקור נכתב על ידי איציק חתוכה בן מרדכי
יעצרו אותי, אבל המעצר לא יהיה חוקי והוא יהיה בצורה של "העלמה" אף אחד לא ידע שעצרו אותי לא יתנו לי לדבר עם עורך דין והמעצר יהיה מנהלי וחוקיותו תהיה בספק..
|
אני חושב, רק חושב, שאתה תהיה חייב לשנות גישה. אתה משום מה בטוח שאתה יודע הכל, לא ברור לי על סמך מה.
לפי דבריך, ככל הנראה היכולות האישיות שלך גבוהות מאוד. אבל יחסי האנוש שלך גרועים.
אתה חושב שאתה לא צריך חברים? אתה חושב שתחזיק בטירונות קרבית בלי חברים? וקורס קצינים? אתה בטוח שאתה תהיה קצין, גם אם ביחידת המחשבים?
ולפני שאתה טוען שאני שופך פה ח*א על המקלדת, עצור ותחשוב למה כמה וכמה אנשים, שמשך שירותם המצטבר בהכרח גדול מימי חייך, אומרים לך לשנות גישה. כי אתה תשנה את הגישה שלך, מבחירה או מכורח. והאמן לי, אתה לא רוצה שזה יגיע מכורח.
|