|
01-06-2010, 23:31
|
|
בעל תואר שני ביהדות, בהתמחות בהיסטוריה של עם ישראל והגות יהודית.
|
|
חבר מתאריך: 15.02.09
|
|
יומן המסע שלי לאתונה 2004 ולבייג'ינג 2008
אני מרים את הכפפה ועכשיו אני פותח אשכול שבו אביא קטעים מתוך יומני המסעות שלי לאולימפיאדות אתונה ובייג'ינג. תמיד חלמתי להיות באולימפיאדה. כשחלום ההשתתפות התנפץ, התחלתי לחלום להיות שם כצופה.
אני אתחיל כמובן עם קטעים מהיומן לאתונה. והנה התקציר לפניכם:
פגשתי אנשים מיותר מ50 מדינות
נסעתי ביותר מ 10 כלי תחבורה שונים
נהניתי מכל רגע
ישנתי על אי ברדיוס של 5 ק"מ
שחיתי בים האגאי ובמפרץ הסרוני.
ביקרתי באקרופוליס, במקדש זאוס ובדלפי.
ונהניתי מכל רגע
התראיינתי לתקשורת בכמה הזדמנויות
ראיתי ספורטאית ישראלית חוצה קו גמר מרתון.
עודדתי שני ספורטאים ישראלים שזכו במדליות אולימפיות
ונהניתי מכל רגע
שרתי "התקווה" על אדמת יוון
חזיתי בהנפת הדגל הישראלי לראש התורן
נוכחתי בטקס מדליית זהב אולימפית ישראלית ראשונה
וזה היה שווה כל רגע!
פגשתי ודיברתי עם אנשים מהמדינות הבאות: שוויץ, קובה, דרא"פ, גרמניה, אוסטרליה, צ'כיה, ברזיל, ונצואלה, פינלנד, אירלנד, דומיניקה הרפובליקנית, מקסיקו, יפן, איי שלמה, סין, פיג'י, גרוזיה, קזחסטן, הונגריה, ברבדוס, דרום קוראה, צרפת, קאטר, עומאן, פורטוגל, אזרביג'אן, אלג'יר, טיוון, קפריסין, שבדיה, בריטניה, בחריין, טורקיה, קניה, פולין, נורווגיה, ארה"ב, ספרד, רוסיה, אתיופיה, בולגריה, ליטא, מזרח טימור, צ'ילה, איטליה, הפיליפינים, רומניה, הולנד, סלובניה, אוסטריה, אורוגוואי, אסטוניה, גרנדה, מוזמביק, ניו זילנד, מלזיה ועיראק. כמובן שפגשתי ישראליים ויווניים. כמו כן פגשתי אנשים מחבל הבאסקים ומפורטו ריקו. .
נסעתי בכלי התחבורה הבאים: מונית עירונית, מונית בין-עירונית, רכבת, רכבת תחתית, שלושה סוגי אוטובוסים, אוטובוס חשמלי, רכבת חשמלית (טראם), אופניים, שני סוגי מטוסי נוסעים, שני סוגי אוניות,
שתיתי המון קולה.
שלשת האירועים שתמיד אזכור: שירת התקווה לחוף המפרץ הסרוני, רגע הניצחון של אריק זאבי במדליית ארד, הגיחה הראשונה מתחנת המטרו בכיכר סינטגמה לאתונה שטופת האור.
|
|