31-05-2010, 20:07
|
|
|
חבר מתאריך: 03.01.08
|
|
אין הסברה? ככה נעשה הסברה טובה ביוטיוב
אחרי אישור מori אני פותח את האשכול החשוב הזה.
אני עונה לשאלות בהודעות פרטיות.
כל מה שצריך זה חשבון ג'ימייל (או חשבון יוטיוב)
קל מאד לפתוח חשבון ג'ימייל וחשבונות ג'ימייל פיקטיביים נוספים.
למי שאין עדיין חשבון שיכנס לאת ג'ימייל ויפתח אחד:
https://mail.google.com
אחרי שיש לכם חשבון ג'ימייל לכו לאתר יוטיוב.
http://www.youtube.com/
התחברו לאתר: Sign In בפניה הימנית העליונה.
בחרו באופציה "התחברות באמצעות חשבון הג'ימייל שלי".
אחרי שהתחברתם לכו לסרטים שהעלו אירגונים איסלמיים (אנחנו ניתן כאן קישורים אל סירטונים כאלו).
אל תגיבו לסרט ועיצרו אותו מיד אם הוא מתחיל להתנגן!
כל תגובה וכל צפיה בסירטון שווה ל"ניקוד" במלחמת ההסברה.
מכיוון שאתם מחוברים עכשיו לחשבון יוטיוב יש לכם אופציות שהיו סגורות בפניכם בעבר.
ביחרו מבין הידיים שמצד שמאל מתחת לחלון הסרט.
מאחר שזה סרט של האוייב עכשיו אנחנו בוחרים ביד עם האגודל כלפי מטה, לסמן "לא אהבתי" dislike.
עכשיו בפינה הימנית שמתחת לסרט ליחצו על הדגלון כדי לסמן את הסירטון כבלתי מתאים לצפיה. אנחנו יכולים מעכשיו לבחור שכולנו מסמנים את כל הסרטים כבלתי ראויים לצפיה בגלל שמופיעה בהם אלימות קשה (אם נשתמש בסיבה ביזארית, כמו יחסי מין עם ילדים, אנחנו נחסם והפעילות שלנו תיפסק מהר מאד. מצד שני, אם נשתמש בגזענות ושינאה hateful and abusive סביר שייקח הרבה זמן עד שהסרט ייחסם).
ברגע שהרבה אנשים מדווחים (מסמנים בדיגלון) את הסרט הוא נחסם לצפיה לצופים רשומים בלבד שהצהירו שגילם מעל 18 (או אפילו יותר) ככה שרוב המוחלט של הגולשים לא יכולים לראות אותו.
ככה אנחנו יכולים להשיג הפחתה כמעט מוחלטת של אפקטיביות הסרט.
בכל מקרה, גם אם התגובות לסרט מאד מעצבנות אתכם, אל תגיבו לסרט של האוייב!
פגענו באפקטיביות האוייב. עכשיו, איך מעלים את האפקטיביות של הסרטונים שלנו?
היכנסו לסרטים שלנו (גם אליהם ניתן קישורים בהמשך).
צפיתם בסרט? כבר תרמתם למאמץ!
כאמור, כל תגובה וכל צפיה בסרט שווה "ניקוד" במלחמת ההסברה.
ליחצו על היד הירוקה עם האגודל הזקוף למעלה שאומר "אהבתי". like
כיתבו תגובות!!!
עודדו ויכוח עם משתמשים שאינם מסכימים עם דעתכם. התווכחו איתם.
קשרו את הסרט אל אתרים אחרים. שימו קישורים אליו בכל פורום, אתר חדשות, פייספובק,מייספייס, מקושרים, וכו' שאתם מכירים. גם באתרים בחו"ל. בעיקר באתרים בחו"ל. גם באתרים של מדינות אוייב!
כל תגובה וכל צפיה משפרת את הדירוג של הסרט באתר יוטיוב ונותנת לו Honors.
ככל שהסרט מקבל יותר Honors הוא מתקדם יותר בדרוג. יותר אנשים נחשפים אליו ושוב הוא עולה למעלה בדרוג (כן, זו ביצה ותרנגולת) וכך הוא משפיע יותר על דעת הקהל.
תוכלו להציע באשכול הזה סרטים מועמדים מיוטיוב להתעלל בהם או לשפר להם את הדרוג. אני אשמח לתת חוות דעת.
שימו לב: אם אתם רוצים להתעלל בסרט אל תטמיעו אותו בפורום אלא תנו קישור אליו בלבד. כל הטמעה בפורום שווה צפיה של כל מי שנכנס לאשכול!
עוד טיפ להגברת כמות הצפיות: בכל דפדפן אתם נחשבים לצופה אחר. לכן אתם יכולים להיות שלושה (ואפילו יותר) אנשים שונים!
צפו באותו סרט, פעם אחת מהאקספלורר, פעם שניה מהכרום, ובפעם השלישית מהפיירפוקס או האופרה.
אין לכם יוזר ביוטיוב ואתם לא רוצים/יכולים לפתוח. אתם עדיין יכולים לצפות בסרטונים שוב ושוב ולקשר אליהם מאתרים רבים ככל האפשר.
בהצלחה לכולנו!
בואו נעשה הסברה טובה לישראל.
|