חרדי, יהודי מתבולל, מצרי, ובוחטא של תוניסאים, אלגירים, ומרוקאים, עם נהג ספרדי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "אנקדוטות, סיפורים הזויים, פאדיחות ושאר ירקות"
טוב, הסיפור שלי מתחיל כך , התקופה תקופת"עופרת יצוקה" בפריס, האהדה ליהודים ובפרט לישראלים "מרקיעה שחקים".בשעה טובה נתבשרתי אני חרדי אב ל2 , שלאחי נולד בן בכור , אחי גר בלונדון, הברית תתקיים בשבת, ואני רוצה ליסוע אני מברר מחירים ב"יורוסטר" המחיר הוא 340 יורו,במטוס 200 יורו בערך לא כולל נסיעה לשדה-תעופה.אני רואה שבאוטובוס של חברת אירוליין המחיר הוא 75 יורו בלבד יוצא מפריס ומגיע למרכז לונדון,הנסיעה לוקחת 8 עד 9 שעות מתוכם 2.5 על מעבורת,שם יורדים מהאוטובוס, ואפשר להסתובב,ולקנות מוצרים פטורים ממכס.טוב החלטתי לקחת את האופציה הזו, אני מגיע לתחנה וכשמגיע האוטובוס אני וכן האחרים מנסים לשאול את הנהג איפה לשים ת'מזוודות וכו הנהג לא מבין שום שפה רק ספרדית,אה שכחתי אני כדי לא לחטוף מכות או קללות עותף את צווארי בכאפייה ירדנית אדומה,שנמצאת בארגז התחפושות של הילדים מלבת זאת אני נראה כחרדי גמור,אמנם בחלי הכובע השחור אבל עם כיפה וציצית.באוטובוס מתישב אני מאחור כדי לא לבלוט,כך אני בשקט במשך כשעתיים ואז מגיעים ל "קאליי" ויורדים לביקורת דרכונים,אניעם דרכון ישראלי ללא אשרת שהייה בצרפת,אבל אישתי צרפתיהואני מסביר לשוטר משטרת ההגירה שהאשרה בדרך, ואז הוא שואל אותי וואט טו האל יו גו טו דו אין לונדון,(מה לעזאזל אתה הולך לעשות בלונדון)אני המום מצורת השאלה ,ומתחיל לגמגם ואז הוא צועק שוב,וואט טו דה פאקינג האל יו גו טו דו אין לונדון, אני מסביר לו שלאחי נולד בן ואני בה רק לשבת בשביל ש יחתכו לו..ואני מנסה להסביר מה זה ברית מילה אני מנסה בצרפתית .פתאום הוא נשפך מצחוק חותם לי על הדרכון,ואני חוזר לאוטובוס . בינתיים אנחנו מתעכבים בגלל איזה אשה אלגירית שאין לה נירות, ואני עומד בחוץ לשאוף אוויר ואז נגש אלי אחד ושואל בצרפתית עילגת עם יש לי אש , אני מסביר לו שהפסקתי לעשן כבר כמה שנים,והוא שואל אותי מאיפה אני , אז אני עונה ת'אמת מישראל אה הוא אומר אז אנחנו שכנים אני אומר הוא מאלכסנדריה,ככה שאנחנו מדברים נגש אלי אדם אחר ואומר לי בצרפתית אל תגיד שאתה יהודי זה מסוכן,גם אני יהודי קוראים לי סטפן ז'קמן אמא שלי יהודיה וגם האקסית שלי אבל אני לא ממש ,אני אוכל במסעדות יהודיות לפעמים אבל בזה זה מסתיים,אבל אתה למה אתה אוהד את החמאס אתה אפילו שם כאפיה על הצוואר, הסברתי לו שזו בכלל כאפיה ירדנית,וכאפיה היא לא סממן מוסלמי, אלא ערבי. והמצרי מצתרף לשיחה ואומר אכן זה ערבי וגם ערבים נוצרים חובשים כאפיה, בקיצור כל שאר האוטובוס מתחילים דיון אם כאפיה זה מוסלמי או ערבי ואני זז הצידה ומתבודד עד סוף הנסיעה.
היו עוד קטעים בהמשך, וגם בחזור אבל אני לא רגיל לכתוב כ"כ הרבה.
מאחל לכם רק טוב ונסיעות נעימות .
וקראתי עליו לכל הרי חרב נאם אדני אלןהים חרב איש באחיו תהיה
|
Oui nous irons nous faire casser la gueule en cœur, Mais nous reviendrons vainqueur
|