לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-04-2010, 13:15
  מיכאל חי מיכאל חי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.04.10
אם ככה לפי דבריך יש עוד כמה אנשים שראויים לסטירה
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "אולי הגיע לו לקבל..."

קבל כמה ציטוטים נבחרים ותאמר לי מה דעתך:
פרופסור זאב שטרנהל (חתן פרס ישראל):
"אין ספק בדבר לגיטימיות ההתנגדות המזוינת בשטחים עצמם"
"אילו היתה בפלשתינאים מעט תבונה, הם היו מרכזים את מאבקם נגד ההתנחלויות"
"רק מי שיהיה מוכן לעלות על עפרה עם טנקים, יוכל לבלום את הסחף הפשיסטי"

פרופסור יורי פינס (האוניברסיטה העברית):
"אני מקווה שלא רק ביתו של הרס"ן (רועי קליין) ייחרב, אלא ההתנחלות כולה, ושהמתנחבלים יפוצו לכל הרוחות"
"נוער הגבעות הם האויב שלי"

שולמית אלוני (כלת פרס ישראל, מנהיגת מר"צ לשעבר):
"אלי ישי פועל לפי חוקי נירנברג וסרט ההסברה של ש"ס הזכיר לי סרט תעמולה נאצי."
"מתנחבלים"

פרופסור משה צימרמן (היסטוריון):
"יש מגזר שלם בחברה הישראלית שללא היסוס אני קובע שהוא העתק של הנאצים. תראה את ילדי חברון, הם בדיוק כמו נוער היטלר."
"היטלר יוגנד"

יעל דיין (ח"כ לשעבר ממפלגת העבודה, סופרת ועיתונאית)
על רצח גנדי: "יש מטורף אחד פחות"
"אין להשוות בין רצח רבין לרצח גנדי, גנדי היה גזען ופשיסט" (במקרה שלה האיש ששפך עליה כוס תה נידון לשלוש שנות מאסר בפועל בנוסף לפיצויים ואיסור לעבוד בשטחים בתחום עבודתו כמדריך טיולים)

פרופסור ישעיהו ליבוביץ (בקצה השמאלי):
"למרצחים מעבר לקו הירוק, שהתנחלו ביהודה ושומרון, יש נשק. לכן אני קורא לכם לאחוז בנשק. להחזיק בנשק נגדם..."
"יודו-נאצים"
"המסתערבים הם החמאס שלנו"

עינב גלילי (כוכבת טלוויזיה):
"היכולת שלי לראיין מתנחלים כבדים היא מאד מוגבלת. אני יכולה לשבת מולם ולשנוא, ועם הזמן זה רק מחמיר."

סטיקר של צעירי העבודה: "אל תפנו מתנחלים. תירו להם בראש. מתנחל טוב זה מתנחל מת"
שלט בהפגנת שמאל (בנוכחות "שלום עכשיו"):
"לסרס מתנחלים" .. עם ציור של מספריים וטיפות דם...

אמנון דנקנר (לימים, עורך ראשי של מעריב - לשעבר):
אמר לאיתמר בן גביר, בשידור: "סתום את הפה נאצי מלוכלך".
לאחר תביעת לשון הרע, קיבל איתמר 1 ש"ח, על פגיעה בשמו הטוב.

ירון לונדון (עיתונאי, חתן פרס סוקולוב):
"יש לבחון את האפשרות לירות ביושבי הבתים היהודים בחברון על פי דגם אלטלנה"
"כל מתנחל מרשה לעצמו להתיישב על גבעות שדודות, של קרקע ערבית שדודה וצריך להעביר 3000 איש כדי לפנות שתי משפחות, מה דעתכם על פלוגה אחת שנותנים לה רשות לירות?"

דליה דורנר (שופטת בית משפט עליון בדימוס, ונשיאת מועצת העיתונות):
(לאחר תלונה שהגישו כנגד ההסתה של ירון לונדון)
"מצאתי את דבריו כבדיחה, מן הקצנה לא רצינית, מבודחת וצינית"

אבשלום (אבו) וילן (ממייסדי שלום עכשיו, ח"כ מטעם מר"צ):
על מתנחלים שלא יתפנו מרצון:
"אם לא יהיה די בכך צריך יהיה לירות באוויר. אחר כך לירות כדי לפצוע. ובמקרה אחרון, כמוצא אחרון, צריך יהיה לשתק אותם באמצעות ירי-כדי-לפגוע"
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-04-2010, 05:52
צלמית המשתמש של cohort
  cohort cohort אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.07.05
כן. לכולם הייתי סוטר
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי מיכאל חי שמתחילה ב "אם ככה לפי דבריך יש עוד כמה אנשים שראויים לסטירה"

עם כפפה של שריון אבירים. בחלק הייתי בועט בתחת. רק פעם אחת, אולם בשיא הכוח, עם מגפיים כבדים. העובדה שרשמת שם של פרס בסוגריים ליד שמם לא עושה עלי שום רושם. רוב הפרסים מחולקים ע"י מאפיה שמאלנית, שמעבירה אותם מיד ליד כמו הגביעים של מכבי ת"א. רובם המוחלט של אנשים אלו לא יודע לשמור על תרבות דיון. אם אי פעם נאבד את המדינה לידי הכובש הערבי - בגללם יהיה הדבר ואם נצליח להקים את מדינתנו מחדש, אני מקווה שדעות כשלהם יהיו פשע שדינו גלות. אין מה לעשות. באיזור שלנו אין מקום ליותר מדי דמוֹקרטיוּת. כך זה מתחיל להתברר. אי אפשר לנהל מו"מ כשרק צד אחד מציית להסכמים ולחוקים.

ישן 28-04-2010, 07:08
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
צריך לחדד קצת את הדברים שלך
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי cohort שמתחילה ב "כן. לכולם הייתי סוטר"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי cohort
עם כפפה של שריון אבירים. בחלק הייתי בועט בתחת. רק פעם אחת, אולם בשיא הכוח, עם מגפיים כבדים.

העובדה שרשמת שם של פרס בסוגריים ליד שמם לא עושה עלי שום רושם. רוב הפרסים מחולקים ע"י מאפיה שמאלנית, שמעבירה אותם מיד ליד כמו הגביעים של מכבי ת"א.

אין זה מדוייק. הללו זוכים לפרסים רבים בינלאומיים וידועי שם, לאו דווקא בגלל היותם פריצת דרך מחשבתית כמו גילויי ערוותה של מדינה. כעקרון - גויים אוהבים מאד כאשר יהודי עושה חשבון נפש עם עצמו ומכה בחוזקה על לחיו, או אז הופך ליקיר הקהל. ראה את עמוס עוז, איש בעל יכולות ספרותיות מוכחות. את פרס ברלין היוקרתי קיבל לא על כתיבה הומאנית, הוא מוזמן לשאת נאומים ברחבי העולם, לאו דווקא בגלל אהבת הספרות - יש לכך עוד כמה סיבות טובות לראות יהודי מתגולל בקיא של עצמו.

רובם המוחלט של אנשים אלו לא יודע לשמור על תרבות דיון.

דווקא תתפלא, הם נחנו בתרבות דיון. הביטויים הארסיים מוגשים בעטיפת צלופן.

אם אי פעם נאבד את המדינה לידי הכובש הערבי - בגללם יהיה הדבר ואם נצליח להקים את מדינתנו מחדש, אני מקווה שדעות כשלהם יהיו פשע שדינו גלות. אין מה לעשות. באיזור שלנו אין מקום ליותר מדי דמוֹקרטיוּת. כך זה מתחיל להתברר. אי אפשר לנהל מו"מ כשרק צד אחד מציית להסכמים ולחוקים.

שוב תיקון קטן. את המדינה נאבד לערבים רק בגלל סיבה אחת והיא שעד היום לא למדנו דבר מההיסטוריה העגומה של העם היהודי. בית המקדש והגליית היישוב היהודי התרחשו בגלל שנאת חינם שהיא מנת חלקו של העם הזה. השנאה בין העדות, הכתות, הזרמים השונים, חוסר הסבלנות והסובלנות הם אלה שימיטו את האסון על ראשינו. לא השמאל ולא הימין.
השמאל מבחינתי אינו יותר מאשר כלב שוטה שנובח ללא מטרה, ייתכן וזקוק לחיסון אנטי-שנאתי, את אותו חיסון הייתי נותן לכל מי שחוטא בנגע זה. באותה מידה גם הזרם הדתי קיצוני של מדינת ישראל לא פחות אשם.
כל מי שהלך להתחבק עם שונאי ישראל מבחינתי זקוק לאותו עירוי כללי והחלפת כל כלי הדם בראש שלו.
(או כמאמר הגשש "רמונט כללי").

ישן 27-04-2010, 19:09

הסטירה לא היתה במקומה
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי מיכאל חי שמתחילה ב "אתה אמיתי?"

יחד עם זאת, חבר כנסת המכנה יהודי בשם נאצי ראוי לכל גינוי ואף הרחקה לצמיתות מהכנסת.

חברי הכנסת הללו הרשאים לספר לבוחריהם כי אסון הבונים ארע בשל אי קיום מצוות ולקשור כל טרגדיה של עם ישראל בזמן הפיגועים ועוד בכך שלא מילאו לדבריהם את צו ה' - אינם ראויים לדעתי לבוא בקהל ישראל.

סטירה גם היא ראוייה לגינוי ולענישה ולהרחקה מהכנסת לצמיתות. לא בגלל שהוא חבר כנסת אלא משום שאם אדם היה סוטר לאדם ברחוב היה נפתח נגדו תיק פלילי ושום התנצלות לא הייתה עומדת לזכותו, שיתנצל אבל שייענש באותה מידה.

כבר נכתב רבות על זילות ערך השואה, מתברר שחברי הכנסת לא זכרו מה היה בדיוק לפני שבועיים, אלה אותם אנשים שלא עומדים דום , לא שרים את ההמנון ולא מכבדים את דגל הלאום שלהם.
ישן 27-04-2010, 19:48
  מיכאל חי מיכאל חי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.04.10
הח"כ לשעבר יעקב כהן מכחיש מכל וכל שהוא כינה אותו בתואר נאצי
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "מכאן ועד לכינוי נאצי יש מרחק..."

וקבל כמה ציטוטים נבחרים ותאמר לי מה דעתך:

"אני מקווה שלא רק ביתו של הרס"ן (רועי קליין) ייחרב, אלא ההתנחלות כולה, ושהמתנחבלים יפוצו לכל הרוחות"

"מתנחבלים"

"יש מגזר שלם בחברה הישראלית שללא היסוס אני קובע שהוא העתק של הנאצים. תראה את ילדי חברון, הם בדיוק כמו נוער היטלר."
"היטלר יוגנד"

"אין להשוות בין רצח רבין לרצח גנדי, גנדי היה גזען ופשיסט" (במקרה שלה האיש ששפך עליה כוס תה נידון לשלוש שנות מאסר בפועל בנוסף לפיצויים ואיסור לעבוד בשטחים בתחום עבודתו כמדריך טיולים)

"למרצחים מעבר לקו הירוק, שהתנחלו ביהודה ושומרון, יש נשק. לכן אני קורא לכם לאחוז בנשק. להחזיק בנשק נגדם..."
"יודו-נאצים"

"היכולת שלי לראיין מתנחלים כבדים היא מאד מוגבלת. אני יכולה לשבת מולם ולשנוא, ועם הזמן זה רק מחמיר."

"כל מתנחל מרשה לעצמו להתיישב על גבעות שדודות, של קרקע ערבית שדודה וצריך להעביר 3000 איש כדי לפנות שתי משפחות, מה דעתכם על פלוגה אחת שנותנים לה רשות לירות?"

"מצאתי את דבריו כבדיחה, מן הקצנה לא רצינית, מבודחת וצינית"

"אם לא יהיה די בכך צריך יהיה לירות באוויר. אחר כך לירות כדי לפצוע. ובמקרה אחרון, כמוצא אחרון, צריך יהיה לשתק אותם באמצעות ירי-כדי-לפגוע"
ישן 27-04-2010, 20:32

במשפט קצר מאד:
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי מיכאל חי שמתחילה ב "הח"כ לשעבר יעקב כהן מכחיש מכל וכל שהוא כינה אותו בתואר נאצי"

הסתה פרועה ומשולחת כל רסן.
מדובר ב"נבחרת המתיימרת להיות אינטלקטואלית" , אלה הם פניהם של אנשים הסובלים משנאה עצמית "נאורה" ועושים שימוש באותו דיאלקט לביטוי פרצי השנאה הללו.
אם מבחינתי השעור שבעיסה ואני מניח שאילו הליבוביציזם היה חי עדיין – היינו שומעים עוד פילפולי לשון "חריפים" של אותו שוטה מתיימר שהשיא של חוכמתו הפילוסופית התחיל ונסתיים ברגע שהביטוי "יודו-נאצים" השתפך מפיו (עבדך ביניהם).
שים לב כמה פעמים חוזר מוטיב מסויים בהתבטאויות:

אומלל ופטאתי

"מתנחבלים"

שוטה זקנה וחולנית. השיטיון גבר על כל הגיון . אינני מת על ש"ס בלשון המעטה אבל מכאן ועד הכינוי חוקי נירנברג המרחק גדול מאד. לא בטוח שהיא חוותה את השואה, אבל נפגעי הנאצים היו צריכים לתבוע אותה על אמירות אלה

"היטלר יוגנד"

ההשוואה יכולה להיות מושלכת גם על ילדי השומר הצעיר שחונכו לאוריינטציה מסויימת.
אותו "נוער היטלראי" נותן את דמו כדי שהדביל הזה ישפוך קיתונות של שנאה על הנייר.

"אין להשוות בין רצח רבין לרצח גנדי, גנדי היה גזען ופשיסט" (במקרה שלה האיש ששפך עליה כוס תה נידון לשלוש שנות מאסר בפועל בנוסף לפיצויים ואיסור לעבוד בשטחים בתחום עבודתו כמדריך טיולים).

אבא שלה היה מתהפך בקבר אילו שמע את דבריה (או שאולי הוא מתהפך לכיוונו של גנדי לבקש סליחה על דברי בתו). אני לא מתפלא הדור השני של הדיינים כזה, אז למה צריך בכלל להתפלא שתפלצת כזאת מדברת.

"יודו-נאצים"

שה' ייעשה עמו את החשבון שם בשמיים.

מי זאת בכלל? מה משקלה ברדיו? האקס שלה "חזר בתשובה אידיאולוגית" הקרפדה עדיין מדשדת בביצה

והם אלה שיצאו נגד הסטיקרים שתארו את יצחק רבין עטור כפייה.

מה אתה רוצה שאומר לך בעניין? שיתרום את השקל.

אני חושב שצריך היה להעמיד לפניו אקדח עם כדור אחד ובשידור חי עם החבובה השנייה לשחק ברולטה רוסית.

"מצאתי את דבריו כבדיחה, מן הקצנה לא רצינית, מבודחת וצינית".

עליה אני לא מתפלא. עוד אחת שמתקרבת להכרעה הקריטית בין כוחו של המוח לבין כוחו של הפה. ראה מקרה קם.

נו טוב, היה מישהו שחשב שיש להזמין אותו לפורום פרש, האיש הופיע נתן מספר הכרזות לא מחייבות והתנדף באוויר. ריחו אבל טרם פס מהמקום.

אני סבור כי סיימתי את יכולותי הספרותיות בתיאור שעט הנפש שלי מאותם חכמולוגים.
מה שמוכיח שהעושר התרבותי דומה לתקליט שחוק שאינו יודע מתי לסיים.
ישן 29-04-2010, 08:52
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
בלי קשר לסטירה: אמנון דה-הרטוך הוא מהיחידים שנאבקים בכל כוחם נגד שחיתות צבורית
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מיכאל חי שמתחילה ב "בושה וחרפה,מסתמן: עוה"ד שסטר לח"כ יוכל להיכנס לכנסת"

אם הוא לא היה נאבק כל כך נגד השחיתות, היו מסתפקים עם בקשת הסליחה שלו ולא היו עושים כזה עליהום נגדו.

הייתה לו חולשה זמנית, במיוחד אחרי המתח הלא פוסק להיאבק לבד נגד כל המושחתים, עשה שטות רגעית, התנצל, בזה זה היה אמור להיגמר.

היה לנו אפילו ראש ממשלה שכור שהיו לו זמנים יותר עלובים מזה.... וגם נשבר בזמן מתח, כידוע. לאף אחד זה לא הפריע. למה? בגלל שלא נאבק נגד המושחתים ולא שם להם מעצורים.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 29-04-2010 בשעה 08:57.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:32

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר