24-04-2010, 01:33
|
|
היי אני חדשה פה- קוראים לי שני
כמו שאמרתי, אני חדשה פה, אז הינה קצת על עצמי:
קוראים לי שני, אני בת 17 וחצי מאזור ירושלים.אני אוהבת-לכתוב, לאפות, לטייל, לקרא, לרקוד, לשתות(היי!בירה אחת פעם בשבוע- אמא אודליה מסכימה..) אני ממש אוהבת ילדים XDDD . אני גם מאוד א אוהבת חיות=]]]הייתה לי כלבה, היא מתה בערך לפני שנה וקצת, אהבתי אותה מאוד-גדלתי איתה והיא נפטרה בגיל 12.אינלי כלבה אחרת במקומה כי אמא לא מרשה..ומה לעשות חייבים להקשיב לה...
אמממ עכשיו שסיפרתי קצת על עצמי אני אסביר לכם קצת איך הולך תהליך הכתיבה אצלי:
אז ככה- קודם אני מקבלת מוזה אני מרגישה שאני הולכת עכשיו לכתוב שיר אז אני רצה בכל הבית בחיפוש אחרי איזה עיפרון ודף(שונאת לכתוב על המחשב...אני אוהבת להרגיש את הדף..זה ניראה לי מוזר לכתוב שירים במחשב-לכן אני גם שומרת אותם במחברת ולא על איזה קובץ)ומתחילה לשיר וכל מה שיוצא לי מהפה נכתב על הנייר וככה, תאמינו או לא, יוצא שיר דיי ממוצע, שיש בו 4 בתים, ופזמון(סה"כ 5 בתים בכל השיר). בגלל שאני לא יודעת לנגן על אף כלי, בסיום הכתיבה ושלב התיקונים אני פשוט שרה את השיר כמה פעמים עד שאני זוכרת את המלודייה בראש, וכשזה קורה אני הולכת למישהו שיודע לנגן אקורדים משמיעה וככה עכשיו יש לי גם את התווים של השיר..חח אפילו הקלטתי כבר שיר אחד לזכרו של בן דוד שלי שנפטר לפני בערך שנה גם הוא(קודם הכלבה שלי נפטרה ושבוע אחרי הוא נפטר זו הייתה מכה..)והתכוונתי לשים את השיר הזה ברדיו אבל המשפחה של בן דוד שלי לא הסכימהאז ויתרתי...
ישלי בעיה: כבר איזה 4 חחודשים ישלי מחסום כתיבה מעצבןן!!!לא יוצא לי כלום מהראש לי..וכמו שככבר הבנתם אני לא כותבת בדרך המסורתית אז זה עוד יותר מקשה עלי..
השאלה שלי היא: איך מתמודדים עם מחסום כתיבה?
אני אודה לכם מאוד אם תענו לי בקרוב כי הכתיבה היא כמו תרפייה בשבילי וזה חסר לי-אני אפילו קצת מפחדת שכבר אינלי את הכישרון הזה בתוכי ואני יודעת שזה הדבר שאני הכי טובה בו..
שבת שלומלום!
שני
|