21-04-2010, 22:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
מה תעשה עוד 30-40 שנה כאשר החרדים והערבים יעלו עליך במספרים?
משפחה חילונית מביאה בין 1 ל 3 ילדים, ערבים וחרדים מעל המספר הזה, כי החוקים של היום נותנים אזרחות אוטומתית. במצב שלנו היום המגזר הערבי והחרדי, הם המגזרים שצריכים הכי הרבה את ביטוח לאומי והמדינה שלנו תקרוס תוך 30-40 תרצה או לא תקציבית, אם בכלל תוכל להתקיים במצב הזה, כאשר החרדים והערבים, הם הרוב ובעלי אזרחות.
לעולם לא אמרתי, שאני בעד דמוקרטיה מלאה shruki, כפי שיש לנו היום בארץ. אדם צריך לתת משהו חזרה בשביל להיות אזרח ולהיות נאמן למדינה שלו. בארה"ב יש מורים לאזרחות של מהגרים, שמלמדים אותם אנגלית וכו, שטוענים, שכל אחד חייב לעשות את אותה בחינה כולל אנשים, שנולדו בארה"ב, כדי להיות אזרח והם צודקים כנ"ל בארץ. הצבא/שירות הלאומי ואחרי זה באזרחות צריך להיות נאמן למדינה ולחייב מינימום השכלה בעברית לקבלת אזרחות ולא בערבית. ערבית בכלל לא צריכה להיות שפה מוכרת בארץ, עברית השפה הרשמית בלבד ואנגלית, צרפתית, רוסית וסינית כשפות לא חובה זהו זה.
אם אתה חושב, שזה קיצוני זכותך, אבל אני לא רוצה לממן את סופה מדינת ישראל, כי בקצב הזה לא תהיה מדינת ישראל צר לי לומר לך. דמוקרטיה צריכה הגנה מפני עצמה, אם תביט כיצד ישראל היום מתנהלת תראה שזה נכון.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|