לאור העובדה שהסרט זכה לציון 8.7 (לאחר מכן ירד) בIMDB, הלכתי לבדוק איך הוא הצליח לקבל את הציון הזה.
לפי דעתי- סרט קומיקס מצוין, ואחד המפתיעים שראיתי. לא ציפיתי לרמה כזאת - גם מצחיק , גם אלים, עם מחווה נהדרת לקיל ביל, בהשתתפות מקלאווין (נו, השחקן מסופר-באד), ניקולס קייג', הבמאי- הוא המפיק של סנאץ' ולוק סטוק...
בקיצור, אחלה סרט , כדאי לראות, לאו דווקא בקולנוע, אבל אם יש לכם את ההזדמנות- שווה ביותר עם השובר של ידיעות אחרונות
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "איך גולש ותיק כמוך לא יודע..."
לא אוהב חידושים וטכנולוגיות. כשנרשמתי לפה לא חשבו עוד על יוטיוב
ומי שכתב על הילדים בני 12, לשמחתי האדם הכי צעיר שהיה באולם היה בן איזה 18.
וכן, לפי הטריילר זה נראה סרט כושל כזה שבכלל לא אמור להגיע לארץ, אבל טריילרים כטבעם- טריילר טוב= סרט גרוע, טריילר רע= סרט טוב, עובד ב80% מהמקרים.
וללאנס, הסרט ממש לא לבני 12 ומטה, גם אני כשהלכתי אליו חשבתי שהוא יהיה סרט "לכל המשפחה" והתברר לי שטעיתי..
יש בו הרבה דם והרבה שחיטות (מלשון שחיטה)
ממה שהבנתי, מת'יו ווהן, הבמאי, פנה לאולפני ההסרטה הגדולים כדי שיפיקו את הסרט, אך הם סירבו לו
לבסוף הוא הפיק אותו באופן עצמאי, בלי שישבו לו על הראש על כך שצריך להוריד קצת את האלימות ולהתאים את הסרט גם לצפייה לילדים..
הטריילר ממש מציג תמונה אחרת לגמרי של משהו מאולץ מדי להיות פארודית אנדרדוגים,
אבל בכל זאת הם כן מצליחים להיות גיבורים במיוחד הילדה, אז כבר מצטרף לזה השמאלציות הנדושה,
אין פה משהו ממש מצחיק או ממש פסיכי, שאפשר להתחבר אליו כסרט חתרני כזה,
אז בסדר יש פה איזה טוויסט חביב, אבל עדיין זה סרט טינאייג'רים מצועצע ומעצבן עם סוף טוב (אני מנחש),
ואם אני טועה, אז צריך לתלות את מי שאחראי לטרייל הזה, אבל יש לי הרגשה שאני לא טועה...
מנהל ציור ותלת מימד ,עיצוב גרפי ותקשורת חזותית ומשחקי מחשב וקונסולות.
חבר מתאריך: 14.03.08
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "הטריילר ממש מציג תמונה אחרת..."
הם לא באמת גיבורי על
קיקאס הוא ילד אפס שמנסה לא לעמוד מהצד שזה גורם לדקירה שלו ולחטוף מכות הרבה פעמים,אמא שלו מתה מהתפרצות ספונטנית(הוא אפילו אומר בסרט, אם ציפיתם לסצנה מסוג "I'LL AVENGE YOU MOTHER!" הם טועים. היט גירל היא ילדה שרצחו את אימא שלה ,ואבא שלה(זה שלבוש כמו בטמן,שישב בכלא כי הפלילו אותו) אימן אותה כל החיים שלה עד שהיא הפכה לפסיכופתית שהיא עכשיו.
דיי טעית.
נערך לאחרונה ע"י LightArrow בתאריך 10-04-2010 בשעה 01:19.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי LightArrow שמתחילה ב "הם לא באמת גיבורי על
קיקאס..."
אל תדאג לא טעיתי, הבנתי את כל מה שתיארת עוד מהצפייה הראשונה,
גם לא צריך להיות איינשטין כדי להבין את הנרטיב, זה לא בדיוק סרט של ברגמן או טרקובסקי, אז אין סיבה להסחף..
עדיין זה סרט בנאלי, כי הפואנטה שלי היא שכן הולך להם במה שהם "מנסים" לעשות, מה שהופך את זה לשמאלץ צפוי ולא מעניין.
ולמען האמת, עצוב לי בשביל ניקולס קייג', בתור מי שהיה פעם הבטחה קולנועית גדולה,
לראות אותו מתדרדר מפרויקט צולע אחד לאחר, היישר אל רצפת הוליווד...
מנהל ציור ותלת מימד ,עיצוב גרפי ותקשורת חזותית ומשחקי מחשב וקונסולות.
חבר מתאריך: 14.03.08
..
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "אל תדאג לא טעיתי, הבנתי את כל..."
הם אולי מצליחים במה שהם עושים אבל
(לא מציע לקרוא אם לא ראית תסרט)
זהירות - ספויילר!
ניקולס קייג' מת בסוף, יחד עם המון אנשים שהיו חשובים לעלילה.
זאת אולי דעתך, אבל בינתיים הסרט הזה גורף מיליונים על מיליונים,בשבוע אחד. זאת אומרת שלפחות מישהו אחד בעולם לא מסכים איתך.
ולגבי ניקולס קייג',לדעתי ההופעה שלו מצויינת בכל סרט שהוא עשה, אפילו ב"גוסט ריידר", ואתה לא יכול לשפוט (ב 100 אחוזים) סרט כשראית רק קטעים ממנו, גם אני חשבתי בהתחלה שזה יהיה סרט נעורים מטומטם שהמטרה העיקרית שלו היא שילדה בת 12 תגיד "Fuck", אבל כשראיתי את הסרט הבנתי את הטעות החמורה שלי.
עם כל הכבוד, הקהל של סרט אקשן שונה לגמרי מקהל של סרט גייז שהוא בעצם המון ילדות קטנות. וכן, נאלצתי לסבול את הסרט הזה כדי להבין כמה הוא דפוק, ובגלל זה אני יכול לשפוט אותו.