05-03-2010, 12:08
|
|
|
חבר מתאריך: 23.09.07
|
|
רוצה לחזק מאוד,
שבוע ראיונות נשמע נוצץ מאוד, להתקבל לכל הסיירות על סמך ראיון בלבד, מה צריך יותר מזה?
אבל בכשאתה בתוכו אתה מבין כמה שהכל מכור מראש, ולמעשה להרבה ממי שמגיע לשם צריך לקוות לנס שיקבלו אותו.
קודם כל כפי שציינו, למי שיש פזם של מעל 6 חודשים זה מאוד בעייתי על גבול הבלתי אפשרי לקבל משהו טוב, דבר שני, למי שלא מגיע מטיס, הסיכויים לקבל משהו טוב פוחתים בצורה מדהימה.
אני יודע עכשיו כולם יגידו שזה לא בגלל שהם מטיס אלה בגלל הפזם, אז חבר'ה, זה בגלל שהם מטיס, נכון שאלה שנפלו בינואר הפכו להיות יותר אטקרטיביים בגלל הפזם, אבל טייסים עם פזם של 4 וחצי חודשים מיולי, קיבלו דברים מטורפים.
אני למשל באתי מצוללות, ומתוך 8 אנשים אחד יצא מרוצה, קיבל יהלום, השאר קיבלו דברים לא משהו והרוב לא קיבלו כלום, ואני הכי פזמניק שם עם פזם של 3 וחצי חודשים, יש גם עם של פחות מ2...
פשוט היו שם טייסים שהלכו אחרי שאמרו מה כל אחד קיבל ואמרו "ביהלום דירגו אותי גבוה מאוד, צנחנים גבוה מאוד, עוקץ גבוה מאוד, מורן גבוה מאוד, ובכלל לא שמתי אותם", והדרך הטובה ביותר להבין כמה זה נכון , היה לראות את מצב הרוח ביום רביעי שאמרו לנו לאן קיבלו את כולם, האוהלים של הטייסים חגגו ונשארו ער עד מאוחר כשרוב השאר היו מבואסים ואכלו את עצמם בשקט...
מה שאני מנסה להגיד, שמי שלא מגיע מטיס גם אם יש לו פזם נמוך, הסיכויים שלו לקבל משהו טוב קלושים, וזה לא תלוי בכם, היחידות יודעות מראש את מי הם מעדיפים, ולא משנה מה תגידו בראיון זה לא משנה...
וכמובן שהדרך של מי שלא קיבל כלום סלולה לתותחנים/שריון, הדבר הכי משביז בעולם...
ראו הוזרתם
נערך לאחרונה ע"י nitz2005 בתאריך 05-03-2010 בשעה 12:11.
|