25-02-2010, 15:44
|
|
|
חבר מתאריך: 21.08.05
|
|
אופס... לא התכונתי להכניס אותו לשם טעות.
לא יכול להיות שימוש בGPS כי אין במחשבים הללו שבב GPS,כן יכול להיות איכון לפי IP שאינו מדוייק כ"כ,מה לעשות שהספקיות לא ממש משקיעות בנושא,לדוגמא כמעט כל IP מישראל יראה כאילו הוא ברחובות.
אולי בארצות הברית זה יותר מדוייק.
בקשר לג'ונס,הבנתי את מה שאתה אומר,אבל הוא מגזים,טועה במקרה הטוב ומטעה במקרה הרע,התוכנה שהשתמשו בה היא תוכנה מסחרית ונראה לי שאני אפילו יודע איזו,בכל מקרה-היא לא מגיעה עם המחשב,לא עם ויסטה,לא עם 7,לא עם XP לא עם OSX ולא עם כל מני הפצות נפוצות של לינוקס.
אני לא מביע את דעתי בד"כ כי אני פשוט לא יודע מספיק באותו נושא כדי להביע עליו דעה.
כאן כבר יש לי דעה-השימוש שנעשה בתוכנה הזו הוא מוצדק-שליטה מרחוק ובדיקת התלמידים-שאינם עושים דברים שאינם אמורם לעשות היא מוצדקת ונכונה וגם אני,בבית הספר השתמשתי בתוכנה שכזו על מחשבי התלמידים בכיתת המחשבים (מחשבים נייחים של בית הספר).
הבעיה היא שהמחשבים האלו (בפרשה הזו) ניתנו לתלמידים הביתה והמעקב אחריהם המשיך גם בבתיהם-זה כבר אסור ומי שחושב שזה בסדר,אני רוצה אפשרות לעקוב אחרי המחשב שלו.
את מה שאלכס טוען-אני חושב שיש לו כמה טעויות,אני אבדוק את כל הטענות שלו,אראה בכלל מהן הטענות שלו שוב,אבדוק אותן ואחזוק עם תשובה מנומקת לכל טענה
|