לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-02-2010, 17:20
  TriPax TriPax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.10.06
לפטופ תקוע ברצף אתחולים, אין boot תקין

שלום,
יש לי לפטופ (Acer Aspire 9424) עם ווינדוס XP עליו.
מלפני מספר ימים, ללא שום טריגר נראה לעין, הוא נכשל קצת אחרי הב-boot (כשמופיע המסך עם הלוגו של XP והבאר הכחול שרץ למטה) ומבצע אתחולים חוזרים בלולאה.
ניסיון להעלות אותו ב-safe mode כשל גם, אבל ברשימת הקבצים שנטענים בביצוע safemode, הקובץ האחרון שנטען לפני האתחול הוא agpcpq.sys מה שיכול להצביע על בעיית תצוגה כלשהי.
ניסיתי להעלות אותו מדיסק של ווינדוס XP, אבל הוא טוען "No Operating System Found" אע"פ שאותו דיסק מאתחל מחשב אחר ללא בעיות.
לשם הניסיון, בדקתי גם עם דיסק של Win7 (לא הצליח) ושל Win98 (שם אני מצליח להגיע לתפריט האתחול של הדיסק שמבקש לבחור בין אתחול מה-HD לאתחול מהדיסק. אם אני מאתחל מהדיסק כלום לא קורה ואם אני מאתחל מה-HD, אני שוב נכנס ללולאת אתחולים).

לפני שהוא מבצע אתחול מופיע מסך כחול לאלפית שניה. הצלחתי לצלם אותו עם מצלמה DSLR (אין שום סיכוי לקרוא עם העין מה שכתוב בהודעה כי זה ממש מהר) ולראות הודעת שגיאה 0x00000023 (שמתייחסת לבעיית FAT). לא צויין שם קובץ, אבל כאמור אולי פשוט לא הצלחתי לצלם אותו...

אני לא כל כך יודע מה לנסות, חוץ מלפרק את הלפטופ ולחבר את הדיסק למחשב (ואני ממש רוצה להימנע מזה).
אני אשמח לקבל עזרה !
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:26

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר