|
25-01-2010, 21:27
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ralf
אני אמרתי שיש לא מעט מערכות נשק שלוקח מספר שנים כדי לספק ללקוח (תלוי בסוג האמל" והכמות), לכן אמרתי,שצריך למדוד את החוזים שנחתמו באותה שנה, ללא קשר למועד הספקת האמל"ח עצמו.
|
כל השירשור התחיל בכך שישראל מוכרת יותר מגרמניה. אתה ממשיך לערער על כך?
ציטוט:
אבל גרמניה מוכרת האמל"ח שלה, ונחשבת לאחד מספקיות הנשק הגדולות בעולם (תעשה שיעורי בית, אני לא אחזור על אותם דברים)
|
בוודאי שהיא מוכרת, אבל פחות מישראל !!!
ציטוט:
יורוספייק היא חברה גרמנית, משותפפת לשלושה חברות, חברת ריינמטל ,DIEHL וחברת רפא"ל, ויעודה העיקרי הוא ייצור הטילים ושיווקם באירופה.
הצבא הגרמני בחר להצטייד באותם טילים, אבל תזכור שהוא עשה זאת דרך חברה גרמנית, בבעלות חברות גרמניות, 80 % מהכסף של העסקה הולך לאותן חברות גרמניות, כך שהספייק הרבה יותר "גרמני" מטיל כמו "מילאן" שהנתח הגרמני בו הוא 50 %.
|
אז המקומיים רוצים לעשות את הפחחות... מה רע בזה? הפטנטים, הטכנולוגיה היא עדיין שלנו.
ציטוט:
ומה הבעיה שגרמניה תרכוש אמל"ח ישראלי? כמו כמובן שישראל רוכשת אמל"ח גרמני.
|
בשביל מה גרמניה צריכה צבא, מלכתחילה? היא צריכה להיות ברשימת המדינות שאסור להן להחזיק צבא, או לחשוב על צבא לטובת שאר האנושות.
ציטוט:
צוללות U-212/214 נחשבות לטובות ביותר בתחום צוללות הדיזל, וזכו להצלחה שיווקית גדולה מאוד.
|
זה נכון. אבל אלו לא האלטרנטיבות היחידות העומודת לראשותה של ישראל. זה לא "צוללת גרמנית" או אמבט עם חורים משוט ודיגלון... השוק לא נראה ככה. שוב, ללא הסובסידיות אין צוללות גרמניות.
אני מזכיר לך שוב את ההיסטוריה, איך כל זה התחיל: בסוף 1990 התברר כי ממשלת גרמניה בנתה את ארסנל הנשק הכימי של סדאם חוסיין כדי שירעיל בגז את מי שבא לו. כאשר המטרה המוצהרת באותו הזמן הייתה העם היהודי וישראל. ישראל צעקה (כמו היום, מול הפצצה האיראנית) אבל לאף אחד לא היה איכפת מכך, עד הפלישה לכויית והתגלית כי ג'וני לא יחזור הבייתה רק בגלל הגזים הגרמניים של הדוד חוסיין. אז כמה מהומת אלוהים: גרמנים - גז - ג'וני לא יחזור הבייתה - איומים על ישראל. פתאום, נולדו סובסידיות לצוללות.
ציטוט:
חח,כן זה העניין, גרמניה מפחדת שישראל בשיתוף עם הודו וסינגפור יפתחו צוללות חדשות, ופשוט יגרמו לגרמנים לפשוט את הרגל, ולכן בצעד מבריק מצדם של הגרמנים, הם הציעו לישראל לקבל צוללות גרמנית כדי לטרפד כל סיכוי למהלך כזה...תחמנים הגרמנים האלה
|
בוודאי שגרמניה מפחדת. כמה חוזים לטילים, ציוד ישראל זכתה על חשבון גרמניה, אירופה? מה הנוכחות האירופאית בהודו? כמה ציוד מכרתם לסינים? הפרוייקטים להשבחה של טנקים ישנים, מטוסים ישנים, ארטילריה רקטית... אלו מוצרים שלגרמנים פשוט אין !
ציטוט:
שים לב,גרמניה לא מחלקת מתנות, ישראל תקבל צוללות מזוזלות ותקבל סיוע גרמני נדיב, ובתמורה תקבל השפעה פוליטת ומדינית בישראל עצמה ובמזרח התיכון , יש פעילות גרמנית עצומה באיזור הזה וההשפעה של גרמניה היא מוחשית , והיא פועלת בלא מעט מישורים.
|
אני מקווה שישראל חכמה מספיק כדי לבלום את הרצון לעוצמה הגרמנית באיזור.
האיטנרסים של ישראל אינם המטבע של גרמניה, לשלם לערבים תמורת חוזים בטחוניים מגלומנים. אני מקווה למשל, שחלקי החילוף והציוד האלקטרוני על הצוללות מיוצר כולו בישראל ואנו לא נדרשים לגרמניה. אסור שדם יהודי יהפוך לכסף לגרמנים! שקריבו את ישראל כדי לזכות בחוזים ממדינות ערב!
ציטוט:
חברת סימנס כמו כל חברה אחרת, רוכשת חברות קטנות או מיזמים בכל רחבי העולם, כנ"ל גם חברת רכב גרמניות וכולי..גם חברות אמריקאיות,יפניות ואחרות עושות אותו דבר..גלובולזציה, כלכלה גלובלית..שמעת על זה?
|
זהו, שסולל איננה מיזם או חברה קטנה, אלה חברה בעלת נסיון רב בטכנולוגיה המקדימה את זמנה. אין גזירה שווה בין סולל לבין פרוייקטון היי טק הודי עלום...
ציטוט:
לא, אני לא חושב שיש, הכל כמובן בעזרת מרכיבים מטכנלוגיה ישראלית אסלית, ובלי מרכיבים ישראלים, פשוט אין תעשייה גרמנית...בדיחה,פשוט בדיחה...
|
ישראל תעקוף את הטכנולוגיה הגרמנית. היום העקיפה נעשית בתחומים צרים אולם עם הקידמה, התחומים יתרחבו ויילכו. מנצח מי שמסוגל לרוץ למרחקים ארוכים, שיש לו את התרבות המתאימה ביותר למאה ה-21 ושיודע לחלק משאבים פרטיים ולאומיים למטרות הנכונות. כאן ישראל מנצחת.
נערך לאחרונה ע"י Gilgamesh בתאריך 25-01-2010 בשעה 21:33.
|
|