|
01-01-2010, 19:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.11.02
|
|
תאונה בערב סילבסטר - שווה לקרוא עד הסוף...
אתמול, ערב השנה החדשה, יצאתי עם זוגתי לתל אביב להופעה של שחר חסון (היה ענק, למתעניינים).
את כמות השיכורים שראיתי בדרך לא ניתן להעלות על הכתב. לא אגזים אם אומר שראיתי לפחות 12 מכוניות עוצרות בצד הדרך (רובן בכבישים מהירים, החוף ואיילון) ומתוכם יוצאים אנשים, כולל נהגים, ומקיאים את נשמתם. וכן, השעה רק 22:00...
בטוח בכבישים.
בכל מקרה, בעודי בדיוק נכנס לחניון, אני רואה מכונית בנתיב הנגדי שעוקפת, חותכת, ובקיצור - נוסעת כמו מטורפת בכביש. "תראי איזה מטורף", אמרתי לחברה שלי, "הוא עוד ייכנס במישהו...".
בום!
הבנאדם החליט שלא בא לו להמשיך בכיוון הנסיעה, ולכן חרף הקו הלבן שהפריד בין הנתיבים, עשה פניית פרסה היישר לתוך הבגאז' שלי.
מיד הוא לוקח רוורס, ומציב את האוטו שלו מקביל לשלי ואומר: "אחשלי, נישקתי לך את האוטו, בקטנה..." ובא להמשיך לנסוע.
אני, מצוייד בחברה מרוקאית, כמובן מיד יצאתי מהרכב כדי לאמוד את הנזק. אמנם הפח לא התעקם אך היה שפשוף מאוד רציני, בערך 30 ס"מ של חוסר צבע מוחלט.
הבחור הבין שכנראה גרם לנזק ששמתי לב אליו, יצא מהרכב עם כתפיים מורמות, תנועה ערסית טיפוסית והחל לצעוק "אין מצב שזה אני, זה היה ככה!". אני, בתגובה, מצביע לו על שפשוף ברכב שלו שתואם את מקום הפגיעה: "גם השפשוף הזה במכונית שלך היה עוד קודם? איזה קטע, מה הסיכוי שבדיוק במקום הפגיעה ל2 המכוניות היה שפשוף...".
הוא החל לברך אותי ואת אמא שלי בשלל איחולים שונים ומגוונים שלא היו מביישים אף נתנייתי.
לא אלאה אתכם בפרטים, אך אומר שבשלב מסויים החל לאיים שירביץ לי ("אני אתן לך סטירה, אתה לא מכיר אותי..."), אני כמובן לא שיתפתי פעולה ובודאי שלא עניתי לו שכן הנחתי שהוא קרוב מאוד להוציא סכין. עם זאת, בצורה אסרטיבית, דרשתי ממנו להחליף פרטים. כשהוא לא הצליח איתי, הוא פנה לחברה שלי... גם אותה ואת משפחתה דאג לברך.
הדקות נוקפות, והאינטלגנט ממשיך לנבוח... עד שהבין שאני לא שותף לצעקות והאיומים שלו והחליט לתת לי את הרישיון שלו ואת רישיון הרכב (משום מה הוא הבין את זה כשאמרתי לו: "אם אתה בטוח שלא עשית את זה, אני מניח שלא תיהיה לך בעיה להחליף פרטים, נכון?" ערס מטומטם).
תוך כדי שאני מעתיק את הפרטים הרלוונטים ממה שהוא הסכים לתת לי (לא הסכים לתת תעודת ביטוח), הוא ממשיך להפטיר לעברי "אני אגמור אותך, אתה לא מכיר אותי... אני אחסל אותך במשפט, תריץ עלי גוגל ואתה תתחרט שגרמת לי לצאת מהאוטו". אני כמובן, לא מתייחס לפניני החוכמה... כשהוא ראה שאני לא מתרגש מהפגנת הניאנדרטליות, הוא העתיק את הכתובת שלי בגדול ואמר לחבר שלו "זאת הכתובת שלו!". איום סמוי?
בכל מקרה, המשכתי להופעה של שחר חסון. היה גדול, דאגתי שהוא יירד עלי וכך היה. רציתי להמליץ לו על משפט חדש לחיקויי הערסים שלו: "תריץ עלי גוגל אם יש לך אומץ". זה משהו שלא הכרתי קודם לכן...
היום בבוקר הרצתי על הבנאדם גוגל.
לא אנקוב בפרטים מסגירים אך אומר שמאות אתרים מזכירים את שמו, חלקם הגדול עם תמונה, חלק נכבד עם סרטונים... בכל מקרה, ציפיתי לראות אסיר לשעבר, ראש משפחת פשע, הבן של או אח של... אבל, איך לומר, הופתעתי ממה שגיליתי.
העבריין מאתמול, מסתבר, היה יועץ אחד מראשי הממשלה הגדולים שהיו כאן.