26-11-2009, 01:24
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.02.06
|
|
בדיוק! גם הרבה יותר קל להיכנס ולצאת מהאוטו ככה
ובנימה רצינית:
אני לא יודעת כמה אתה נמוךך, וזה גם ממש לא משנה.
אני מכירה המווווון (!) גברים בגילך, באיזור ה1.60. רובם הם אנשים מלאים בטחון שיודעים להתעלם מהגובה שלהם, אפילו כשהם הולכים עם חבר 1.80 לידם.
(בנימה עוד יותר אישית: יצאתי שנתיים עם בחור נמוך. בדיוק בגובה שלי. נכון, בהתחלה זה מוזר כזה, ונמנעתי מללכת על עקבים, ואף פעם לא הערתי לו על זה למרות שזה הפריע לי טיפ טיפה {אין מה לעשות, אם לא חושבים על זה- עדיין מאמינים שגבר גבוה זה חלק מהסקסיות שלו...} . מהר מאוד הבנתי שהוא כולו מבסוט מעצמו, שהגובה לא מזיז לו כלום, ושאם למישו יש בעיה עם זה- הוא יכול לקפוץ לו! וככה צריך! הוא בחיים לא חשב לשים רפידות כאלה של כמה סנטימטרים, או לחפש מעילים ארוכים שיגביהו אותו ושטויות כאלה. פשוט לא הזיז לו- זה הוא, ככה הוא נולד {הוא לא יכחיש שהוא סבל מזה בעבר} וגובה זה לא פונקציה בשום דבר! )
אין מה לעשות עם זה. תמצא בעצמך את הביטחון לשים *** על כולם ולהיות מי שאתה, כי גובה זה שטויות! פשוט שטויות! זה לא אומר כלום על הבנאדם, ואנשים כבר לא כל כך טיפשים כדי לשפוט אף אחד לפי הגובה.
אף אחד לא מושלם! נקודה.
(ובנימה הרבה הרבה יותר אישית, כי אתה כבר בגיר - הנה ייתרון- רוב הנשים יהיו בגובה שלך. זה יחסוך לך ולבת הזוג שלך הרבה כאבים בצוואר ובגב . אין יותר כיף ויותר נוח מללכת יד ביד או מחובקים עם מישו באותו גובה. כנ"ל על עוד דברים...).