21-09-2005, 12:05
|
|
|
חבר מתאריך: 21.09.05
|
|
מדריך ענק!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי itaydvir שמתחילה ב "מדריך הכנת סרטי DVD בעזרת DVD LAB PRO ו- WINAVI VIDEO CONVERTER"
המדריך באמת מדריך מצויין והתוכנה DVD Lab Pro באמת תוכנה מעולה לצריבת דיוידי מקצועי.
עכשיו יש לי כמה בעיות והערות:
1) פעולת ההמרה לקובץ ה-VOB שעשיתי עם WinAvi לקחה לי 20 דק', 25 דק' מקסימום, למרות שעשיתי על האיכות הכי גבוהה (Highest).
2) אני צורב את הסרט עם פרקים, בהתחלה עשיתי 10 פרקים, כל 15 דקות. ושצרבתי אז מהפרק ה-6
או ה-7 איך שהיה מתחיל הפרק זה היה נתקע, מה שגם לא יכלתי לדפדף מפרק לפרק אחרי הפרק ה-6 (עם פרקים 1-6 לא הייתה בעיה). ניסיתי להוריד ל-5 פרקים, כי אמרתי אולי יש לזה בעיה מהפרק ה-6.
אבל זה גם לא עזר, ובערך מאותה נק', התחלתי לראות שוב פעם מן תקיעות כאלה והפרעות מעצבנות.
אחרי זה אמרתי נבדוק אולי יש בעיה בצריבה, אולי יש בעיה בסרט. הסרט עצמו לפני כל ההמרות והכל,
כמו שהורדתי אותי באיכות DVDRip עם קידוד סאונד של AC3 רואים אותו על המחשב חלק כמו טוסיק של תינוק בלי הפרעות ובלי כלום. אחרי ההמרה שעשיתי בעזרת התוכנה WinAvi ראיתי שבערך באתו
מקום שזה מתחיל לעשות בעיות בדיוידי גם על המחשב מתחילות הפרעות ותקיעות מעצבנות כאלה. עכשיו אני מגיע למסקנה שזה הכל קשור לWinAvi. עכשיו אני מיואש מה לעשות, זה הפעם ה-7 בערך שאני צורב את הסרט, וכבר 4 פעמיים שאני המרתי מAVI לVOB אבל עדיין תמיד יש את התקיעות
המעצבנות האלה. לי זה נראה שזה יותר מידי מהר עושה תתהליך של הWinAvi ובגלל זה זה קורה. או שמה זה דווקא קשור לDVD Lab Pro בגלל שעכשיו שאני רושם את זה, יכול להיות שהתסכלתי על
הסרט אחרי הקבצים של ה-DVD Lab Pro. בכל מקרה אני מנסה להעביר את זה עוד הפעם לVOB
בקווה שבפעם האחרונה ועכשיו זה יהיה בסדר. אבל אם משהו יכול לתת לי איזה שהוא פתרון, או משהו אחר שאני יכול לבדוק, או לנסות אני ישמח לשמוע. ואם משהו מכיר תוכנת צריבה מקוציעת יותר מהDVD Lab Pro אז שיתן לי אותה גם.. כי אני רוצה לעשות סרט סופר מקצועי, כולל הכלל. כנ"ל תוכנת צריבת מיוחד שצורבת רק דיוידי (ותומכת בקבצי VOB, לא כמו Ulead DVD שלפי מה שראיתי
לא תומכת.. תקנו אותי אם אני טועה)
קצת ארוך, אבל אני ישמח אם יעזרו לי.
בתודה אור. ומי שצריך עזרה ולא הבין תמדריך או שבכלל יש לו בעיה יכול לפנות אלי.
|