07-10-2009, 10:51
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.10.06
|
|
ואני אומר - none of the above
1. סרטים דרעק, ממילא לא שום דבר חדש שיצא לקולנוע כי אף אחד לא ימכור לטלויזיה משהו שעדיין רווחי בקולנוע [ולכן יש לנו אינטרנט]
2. מעניין את מי שמעניין, לא אותי לפחות.
3. גולת הכותרת, עבורי לפחות, הן סדרות אמריקאיות - וכפי שאמרתי בסעיף הראשון - בשביל זה יש אינטרנט,
ככה גם רואים HD וכן לא באיחור קטסטרופלי, אלא באיחור של מספר שעות בלבד מהשידור המקורי בUS.
גילוי נאות:
בדיוק לפני מספר ימים חזרנו להוט [כי צריך מספר ערוצים בכל זאת], אני מאז ומתמיד צפיתי בערוצי הספורט[רוב הזמן בכדורסל] ובחדשות רוב הזמן.
מעבר לזה עבור סדרות יש לי את האינטרנט, טוב לדעת שאנו כבר עם חצי רגל בתוך 2010 והמדיה המרכזית בעולם מזמן משדרת באינטרנט,
וגם אלו שלא, ניתן להשיג מספיק תוכניות ברשת, צריך רק לדעת לחפש.
מסקנה:
אם אתה מחפש סרטים\סדרות - אין טעם להתחבר לטלויזיה,
אחרת, בדוק את הערוצים הנוספים של כל אחת מהחברות, כדוגמת אגו [הוט] או דיסקברי [יס].
עבורי הטלויזיה בהוט מסתכמת בערוצים הבאים:
ספורט למיניהם
חדשות
ערוץ 8
NG
היסטוריה
ופעם אגו, כשהיה בתוך חבילת פנאי ובידור וכיום הוא מחוצה לו ויש לרכוש אותו בנפרד :\
עבורי יס לא היה משנה יותר מדי.
ד"א, משהו שכן שמתי לב שדי מפריע לי אצל יס ומאוד נוח לי בהוט -
הממשק של הוט הרבה יותר נוח ונעים לעין, לא יודע אם זה רק אצלי אבל זה פשוט יותר נוח.
אני מדבר על ה'סרגל' האדום', הן בגלילת הערוצים והן בחלק שבו מגדירים דברים מסויימים של הממיר.
ד"א2, שמתי לב גם שאיכות התמונה בהוט טובה יותר, אולי פשוט נתקלתי בהגדרות גרועות של יס בטלויזיות מסויימות [וראיתי המון], אבל אצלנו רואים טוב מאוד.
יש לציין שברשותי טלויזית CRT רגילה בחיבור SCART כך שאין לי ניסיון לגבי HD.
מצטער על החפירה