04-10-2009, 22:11
|
|
מנהלת פורומי הצילום
|
|
חבר מתאריך: 12.04.05
|
|
אם אתה רוצה לחוד חידה, בכיף. כתוב "נחשו איך ביצעתי את זה". ננחש, בלי בעיה. (אם זה יעניין אותנו.)
אבל מה שעשית היה סוגשל נסיון לעבוד עלינו, ואני לא אוהבת את זה. ראית שמישהו פה חשב ישר על עדשה הפוכה (במקרה הוא כתב עדשת 50 מ"מ הפוכה, כי בד"כ משתמשים בעדשה ההיא לטכניקה הזו, אבל בכל מקרה הוא הבין את הטכניקה), אבל המשכת להתחמק.
לי אישית זה גרם לחשוב שאתה משקר, ולנסות לגרום לך להודות בזה, או לכל הפחות לגלות איפה הקטש. מה העניין? קיבלת תגובה עניינית על הצילום? רק במקרה, מפני שנעלתי לך את האשכול הקודם, החלטתי לתת לך פה תגובה על הצילום. אבל אם מראש היית מעלה אשכול לפי החוקים שלא היה ננעל, בכלל לא הייתי מגיבה על הצילום הזה, חוץ מנסיון לגרום לך להודות שאתה עובד עלינו. למה? כי כשעובדים עלי אני מנסה לחשוף את זה, לא להגיב לעניין לצילום. כשבנאדם עובד עלי שצילום לא עבר עריכה ובעצם הוא כן עבר (לא מדברת על המקרה הזה), אני לא אגיב על הצילום, אני אוכיח שהוא כן ערך אותו. למה? כי זה לא רציני לעבוד על גולשים בפורום.
מקווה שהבנת את הכיוון, ושלהבא תנסה לקבל ביקורות ענייניות על צילומים שלך, באמצעות סיפוק המידע הנדרש, או לפחות הודאה שאתה מסרב לספק את המידע הנדרש.
נערך לאחרונה ע"י שחף דרור בתאריך 04-10-2009 בשעה 22:15.
|