28-09-2009, 19:25
|
|
|
חבר מתאריך: 08.12.08
|
|
אתה יודע מה, אני רק מקווה באמת ובתמים שהספר הזה מאל ב'עובדות' נכונות. אבל לא כך המצב.
תן לי להגיד לך מספר דברים על הספר ועל כותבו:
- בספר מסופר המון על מה שקורה בתוך בית המעצר של שליט. ממש סיפורים יום יומיים, שאם הם אכן נכונים, המידע שמגיע חייב להגיע מאחד מחוטפיו של שליט. אם אכן סלימאן קשור בצורה כלשהיא לחוטפיו של שליט (וזה לא חשוב אם זה דרך מספר 'מבועים' כאלה ואחרים), זה קשרים ומקורות מאוד חזקים, וסביר מאוד להניח שהשבכ היה ממזמן עולה על הקשרים האלה ומנצל אותם למטרותיו, והיה משחרר את שליט ממזמן.
- שליט הוא סוגיה מאוד ממודר בחמאס (לפחות כך אני רוצה להאמין, ולפחות כך מנהיגי זרוע הצבאית של חמאס רוצה להאמין, אחרת גם היינו מוצאים את דרכינו לשם, עם כל ה'חדירות המודיענית' של חמאס). בספר מסופר על אנשים רבים שיודעים מה הולך שם, ועל שמועות שרצות ברחבי הרצועה על מצבו של שליט, ועל סיפורים שמתהלכים בתוך מקום הימצאו. אם זה אכן אמת, שוב, סביר להניח שהשבכ ואמ"ן היו ממזמן מוציאים משם את שליט, כי המודיעין הזה הוא מודיעין ערכי ברמה מטורפת.
אז בקיצור, אני מאוד רוצה להאמין שה'עובדות' הן אכן נכונות ומאומתות, אבל הסיכוי שג'עברי ידבר עם סלימאן ויספר לו בדיוק מה הולך, ושיישב איתו לקפה הוא אפסי.
ואולי כל זה נכון. אתה יודע מה, הלוואי שכל זה אכן נכון, ואנחנו קרובים מאוד כעת לשחרור שליט (אם זה בעסקת טיעון עו במבצע)....
ובכלל לא נגעתי בסוגייה של השת"פ של המשפחה עם סלימאן. אי אפשר כרגע לשפוט אותם במצבם. אפחד לא יכול וצריך לעשות זאת. אבל זה בהחלט נושא שראוי לדבר עליו, בע"ה, לאחר חזרתו של שליט.
נערך לאחרונה ע"י אחד_שבא_והולך בתאריך 28-09-2009 בשעה 19:33.
|