הרעיון הוא לנסות להעביר סיפור או מסר דרך כמה שפחות מילים, אני אתחיל... יד זקנה, דמעה יבשה, אוטו ♦ מבט כועס, זיכרון גוסס, תמונה
מעולם לא נתקלתי ברעיון הזה, שווה ניסיון . אור- מאש. חיים- ממוות. אדם- מחיה.
מסע אופק יאוש אופק מסע רעיון נחמד :]
רעיון אומן כלים יצירה תענוג
תא רופף. פשרנות יתר. כימיה בגוף. זנבות ושאריות. עיכול. פליטה. בליעה מחדש.
מתיחות מדינית נשק גרעיני כפתור אדום מחפשים קורת גג מחפשים אוכל מחפשים עוד צלם אנוש
הראשון שלך ממש אופייני לך, ולמרות שבהתחלה חשבתי גם לכתוב משהו ברוח הפוליטי-מדיני חשבתי שכדאי ללכת על משהו יוצר ולא הורס, ובכל זאת הוצאת תחת קולמוסך (או מקלדתך..) דווקא את הכי טוב שקראתי פה.
החלק הראשון זה ההרס והשני זאת הבנייה מחדש
אני חשבתי שאלו שתי יצירות שונות, ובקריאה שנייה כשאני מחבר את השתיים אני מבין למה אתה מתכוון. בנוי היטב ומוצלח. הצעה למנהלים: בואו נעשה אתגר בחודש הבא של יצירה מהסוג הזה. אולי עם הגבלה של מילים (10-12 מקס') בנושא חופשי, או נושא ספציפי?
המנהל אימץ את הרעיון בחום, צפי לאתגר נובמבר
כתובת למשלוח תמלוגים: לידי: לאנס ראשונטורס (2000) בע"מ רחוב תרמ"ב 34, ראשון לציון מיקוד: 75273
זכויות יוצרים? אין? אז גם תמלוגים אין.
לילה דפיקות בדלת בגאז' של סובארו
חליפת איומים פוזה מי מתעסק? זה מיקו
שַם רע. טוב שנשאר רחוק. האם באמת הצלחתי להתרחק?
אני כותב רק מה שאני יודע, או שאני חושב שאני יודע ואם אין לי מה להוסיף - אני שותק, מקשיב ולומד! © יוסיפון - על כל האמור בהודעה זו חלים כל כללי זכויות היוצרים הקבועים בחוק. לשם קבלת הרשאה להעתקה או לשימוש במידע יש לפנות אלי לדוא"ל yossifoon@fresh.co.il
מטרה כוונת צלב בום x
"אם בחוקותי תלכו... ונתתי שלום בארץ " הצל"ש הראשון שלי! כל הזכויות שמורות על כל התמונות והנאמר בהודעותי.