19-09-2009, 19:27
|
|
|
חבר מתאריך: 15.08.09
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Loli =)
הסמבצית בבסיס פתוח שהכרת.. איפה הוא?
|
כדוגמא, הבסיסים של הפיקודים הם בסיסים פתוחים, אבל הסמב"ציות של האג"ם שם לא יוצאות יומיות (אם אני לא מעודכן אנא תקנו אותי).
הבסיס הספציפי שדיברתי עליו הוא בענתות, אבל הוא כבר הספיק לעבור כמה וכמה גילגולים מאז כך שאל תצפי שעדיין הסמב"צים משרתים שם שבוע-שבוע, מכינים ירקות מוקפצים במטבחון ועושים מרתון סרטים בלילה
ציטוט:
יש מצב שאני אהיה בבסיס כשכולם ג'ובניקים,או שתמיד אני אהיה בסביבה של לוחמים?
|
בכל יחידה\בסיס יש חמ"ל, סמב"ציות בגדוד\חטיבה סדירה נודדות איתו להיכן שהוא מתאמן או תופס קו, ובגדוד את בסביבת לוחמים, בחטיבה קצת פחות.
סמב"ציות בבסיסים (בסיסי אימונים,חטיבות\אוגדות מרחביות ועוד) מצויות לרוב בסביבת ג'ובניקים, אבל השיוך לאג"ם אומר שרוב החיילים באגף הם נפלטי יחידות קרביות (או לפחות הקצינים באג"ם), והאופי של האג"ם שונה מהאופי של שאר הבסיס, האג"ם קצת יותר "קרבי".
ציטוט:
ויש לי אפשרות במהלך הקורס לבקש ויתחשבו בזה?
|
ממש, אבל ממש, אל תבני על זה, אני לא יודע איך זה היום, אבל מהקורס מתייצבים לשיבוץ אצל רמ"ד חי"ר במז"י, הוא מעיין קצין מיון, והוא כבסרט נע משבץ את הסמב"ציות ליחידותיהן, בלי יותר מדי קונצים, לפי הצרכים של היחידות ולא לפי הרצונות של הסמב"ציות.
אם את מכירה חברה שמשרתת בבסיס ספציפי ואת רוצה לשרת שם, אמרי לה לבקש מהמפקד שלה לבקש אותך ממז"י אליהם - לא בטוח שזה יעזור אם יש חוסרים ביחידות אחרות, אבל שווה לנסות ומניסיון זה עוזר.
ציטוט:
חח סליחה על הפצצת השאלות הצעירות, אני כולי מבולבלת
|
השאלות ממש לא צעירות , יש סמב"ציות שאפילו חודש אחרי שיבוץ לא יודעות מה, מי, כמה, למה, איך, איפה ומתי מתנהל העסק.
נערך לאחרונה ע"י שפני בתאריך 19-09-2009 בשעה 19:43.
|