לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-09-2009, 00:10
  ohad1990 ohad1990 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.09.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ohad1990 שמתחילה ב "חזרה לצה"ל משח"מ"

אני יודע...הבעיה שלי זאת המערכת עצמה...אני לא מרגיש בה שאני תורם משהו,אני לא מרגיש חייל או שוטר אני מרגיש אזרח ,קוראים לשירות שלי "שירות קייטנה" ותכלס הגעתי כבר למצב שאין לי סיבה לקום בבוקר כי אני יודע שאני אסבול יום של להסתכל על התקרה בלי לעשות כלום ואז לחזור.
ניסיתי הכל כדי לנסות להרגיש קצת יותר שירות אני לובש מדים אפילו שאני באגף חקירות ומודיעין,אני ישן בבית השוטר אפילו שאני משרת וגר בירושלים,עשיתי כל מה שאפשר אבל אני לא מרגיש שירות,אני מדוכא וחרא לי זה מגיע כבר לרמות דיכאון כאלה שבא לי לגנוב לחבר שלי לחדר את הנשק ולירות לעצמי בראש,כמוטבן שאני לא אומר את זה לאף אחד כי אם אני הגיד יחיזרו לי את הסעיף הנפשי שכל כך רציתי שירד ממני
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-09-2009, 16:24
צלמית המשתמש של 760
  760 760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.03.07

אהלן אוהד,

ממה שקראתי והצלחתי להתרשם, חזרה לשירות בצה"ל זה לא הפיתרון בשבילך.
חוסר סיפוק מתפקיד ניתן להרגיש בכל מקום, אפילו כלוחם יש תקופות....
לדעתי יש מקום שתעלה את הבעיה בפני מפקדיך, כתבת שאתה משרת במקום טוב, כמה טוב בו אם הוא לא מספק ?
ת"ש טוב, זה העניין ? הרי כתבת שניסית לגור בבית השוטר.
בדוק עם עצמך לגבי הגדרת התפקיד שהיית מעוניין בו, לאחר מכן חפש תפקיד בתוך המערכת שעונה או דומה למה שאתה הגדרת לעצמך כתפקיד שהיית רוצה.
נסה לשאוף לשם תוך שת"פ עם מפקדיך וגורמי רווחה משטרתיים.
אם תראה מוטיבציה ורצון לשרת במשטרה, אני די משוכנע שישמחו לנסות ולמצוא לך תפקיד שיענה על דרישותיך (כמובן תוך התחשבות בראש ובראשונה בצרכי המערכת)
בהצלחה !

ישן 21-09-2009, 20:15
  ohad1990 ohad1990 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.09.09

כנראה לא הבנתם....אני לא רציתי להיות בשח"מ!
למה לא רציתי יש לי את הסיבות שלי שלא הפרט כאן,חייבו אותי להיות בשח"מ!
עשיתי ניסיונות במהלך ה8 וחצי חודשים האחרונים "לקלוט" את המערכת אלי אך ללא הצלחה,וזאת בגלל שאני אוהב את התפקיד אבל מה לעשות זאת לא המערכת בשבילי (זה מה שהקב"נית גם אומרת) ולכן אני רוצה לחזור לצה"ל.
וסליחה אבל מי אתם בדיוק שתגידו לי אם לחזור לצה"ל זה מהקום בשבילי או לא!אני לא מנסה להציל את המדינה או להיות לוחם גדול,ממש ממש לא כולה מנסה להחזיר אלי קצת שפיות,אם תדמיינו סולם לפני כמה שנים בערך שלוש הייתי בדרגה (-3) ולפני הגיוס הייתי ברמה 2 היום אני ברמה 0 ה"הגנות "שלי יורדות לאט לאט וסליחה באמת שאני רוצה להשאר נורמלי אחרי שירות של שלוש שנים,ולבורח מהמקום שגרם לי לאיבוד שפיות...אני לא יודע מה יקרה בצבא כי מעולם לא הייתי במסגרת צבאית(חוץ מטירונות אבל זה לא נחשב) יכול להיות טוב יותר ואגיד תודה,יכול להיות רע יותר ואז צריך "לבלוע את הצפרדע" ולסתום מה שבטוח להשאר באותה רמה זה לא הישאר
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:26

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר