10-09-2009, 00:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.03.07
|
|
עוד סיפור מתסכל נוסח צה"ל -
דבר ראשון ,חלילה וחס אני לא בא להסית/להשפיע על החשיבה של חבר'ה צעירים פה ולהציג את הצבא על הפנים, אני בעצמי עד היום מורעל בטרוף, רק לתרום לכם ולנסות להציל אתכם ממקרים דומים.
אז ככה, חלק מכם יודעים שנפצעתי בעבר ובגלל זה יצאתי מגדוד 51, ב17/8 זה קרה שוב רק הפעם ברגל שמאל ולא ברגל ימין כמו בעבר.
הסיפור בקצרה ואני באמת ינסה..:
ב17.8 נפצעתי באימון ברמה כנראה אותה פציעה כמו בעבר הלא רחוק, נפצעתי בערב אז רק למחרת פינו אותי למיון בבית חולים זיו שבצפת, ששם עברתי צילום על הרגל ולא נמצאו שברים ואמרו לי שכנראה נקעתי את הקרסול, נתנו לי שלושה גימלים ושלחו אותי הביתה כל זה קרה ביום רביעי כך שצאת שבת הגיעה והרגל נראתה מפחיד שיטפי דם מטורפים נפיחות והדבר היחיד שההיתי יכול לעשות זה לגשת לביקור רופא ולנסות לקבל טיפול, בביקור רופא ראו את הרגל ואמרו לי שזה נקע ואני צריך לנוח אז עוד שלושה גימלים רק שעברו להם עוד שלושה ימים והמצב רק החמיר, נגשתי שוב לביקור רופא ועוד שלושה ימים בבית רק שהפעם באמצע הלילה תקפו אותי כאבים עזים ופונתי למיון מהבית בערך ב4 לפנות בוקר.
כמו בזיו גם באסף הרופא לא ראו שברים אבל אמרו לי שכנראה קרעתי משהו ואני צריך צילום יותר מעמיק.
(נעצור לרגע, כדי לעבור לר"מ 2 צריך יותר מ7 גימלים רצופים עפ"י ביקור רופא ור"מ 2)
ממיון באסף הרופא סירבו לתת לי יותר מ7 גימלים כי המנוחה מיותרת ואני צריך יפול מה שהם לא קלטו שדרך 7 גימלים אני יקבל טיפול.
נשלחתי הביתה עם ,כן כן, שלושה גימלים.
שוב הגיעה צאת שבת נגשתי כמנהגי לביקור רופא רק שהפעם , הפתעה!, אי אפשר לתת לך יותר גימלים, וכשאני שואל את הרופא מה אני אמור לעשות ? תשובתו היא :"אין לי מושג" לא שהוא אמר שמצב הרגל על הפנים וזה מחמיר מיום ליום בלי טיפול, אז הוא עשה לי ג'סטה וכתב לי המשך טיפול ברמ 2.
יום שני אני ניגש לרמ 2 באסף הרופא אבל הם לא יכולים לקבל אותי עם המלצה של ביקור רופא וגם אין לי 7 גימלים אז אי אפשר ,לך לחר"פ!
ניגשתי באותו היום לחר"פ וקיבלתי אותה התשובה.
אמא שלי נגשה לקצינה באסף הרופא עם קצת דמעות בעיינים והסיברה לה את המצב ואחרי תחנונים רבים קיבלתי למחרת שיחה עם הרופא המנתב.
באמת בחור נחמד שנתן לי 7 גימלים כדי שאני יוכל לעבור לרמ 2, הגעתי לרמ 2 כעבור שבוע נכנסתי לאחות שישר צעקה אליי למה אני הולך עם קביים אם באף איבחון לא התגלה שבר ,נגשה אליי בשיא המרץ לחצה לי על הרגל צעקתי עד השמים ואחרי זה שלחה אותי לצילום נוסך רק שהפעם התמקד על כף הרגל.
חזרתי אחרי הצילום באותו היום, ו..פלא! יש שבר אפילו שתיים שלושה..לא להאמין שלושה שבועות אני מסתובב עם עצמות שבורות..
אבא שלי צעק התעצבן וכולם שם נכנסו ללחץ ושלחו אותי באותו היום לCT חזרתי אחריי הCT לאורטופד מומחה , אני מחכה בתור ואוי, עוד הפתעה ,אין לך תור ויכול להיות שלא תיכנס היום..
שוב בלאגן צעקות, אחרי המון רעש נכנסתי לאורטופד והוא הבחין שיש שבר אבל שהתחבר עם הזמן וגם רצועה שנקרעה לגמריי.
אחרי שהרופאה נכנסה לחדר פתאום הוא הבין שאין בכלל שבר אבל רק בציעה קשה ברצועה.
היום עברתי טיפול ראשון של פיזיוטרפיה וכך זה הולך להיות בתקופה הקרובה בצורה אינטנסיבית, אם זה לא יעבוד אז מזמינים כרטיס לחדר ניתוח..סבבה..
עכשיו מאחוריי הקלעים:
1.מסתבר שהרופאה שבדקה אותי ,בדיקה אורטופדית לא אורטופדית בכלל ולא מוסמכת לבדוק חיילים!
2.בלי דוח פציעה גם מהפציעה הזו וגם מהקודמת ,לפני שנה כמעט!
3.איך לעזאזל אני מסתובב עם שברים/רצועה קרועה בלי שאף אחד ואני חוזר אף אחד לא קיבל אותי!
4.רופא החטיבה לא ממש היה איתי בקשר ולא ענה לי לטלפונים כך שלא היתה לי את העזרה שלו!
5.לדעתי הם מנסים לטייח כאן את השבר שהתאחה ואני צריך עוד חוות דעת!
6.למה צהל עובד בצורה הכל כך מבולגנת הזו?! ואל תגידו לי זה הצבא כי זה ממש לא צריך להיות כך.
ועוד כמה עבירות ואי ציון לפקודות מטכ"ל!
חפרתי המון, אני מבטיח לכם שלא הגזמתי בכלל ותאמינו לי שיש אפילו עוד כמה דברים הזויים שקרו לי שלא צריך להעלות אותם כאן.
הקבילה כבר כמעט מוכנה, זה נראה יותר כמו ספר אבל אני כמעט בטוח שתשמעו על זה.
ישמח לשמוע מה יש לכם להגיד והמון תודה!