במקור נכתב על ידי Lance
אני לא ממש הבנתי מה היתה השאלה שלך, אבל אני אנסה לענות בכל זאת.
יש החלטות שמתקבלות ברמה העולמית, ההחלטות האלה נעשו בסודיות מוחלטת עד לא מזמן,
ב 15 שנה האחרונות מאז שהאינטרנט תפס תאוצה, ובמיוחד ב 8 השנים שעברו מאז 11 בספטמבר,
המון מידע גועש החוצה, כמעט באופן בלעדי באינטרנט מסיבות מובנות.
ההחלטות על מדיניות גלובאלית נקבעות בכמה ועידות וארגונים שונים,
הבילדרברג, המועצה ליחסים זרים (CFR) מועדון רומא לסיעור מוחות וכו'...
כעת שהם מבינים שהמידע הולך ונהיה נפוץ (יש סקרים שמעידים על זה
שחצי מאזרחי ארה"ב לא קונים את המסקנות הרשמיות של 11 בספטמבר),
יש תהליך של "זירוז" התהליכים בדרך להשיג את המטרות שנקבעו מראש.
המאבק האמיתי של התאגידים הגדולים והגלובליסטים זה לא נגד אנשים, זה נגד זרימת המידע,
לכן השנה בבילדרברג הם שכרו 5 בתי מלון מסביב לבית המלון שלהם, רק כדי שיהיה שטח סטרילי ענק,
בגלל זה, גם נעצרו כמה וכמה עיתונאים בגלל שהעזו לצלם לכיוון בתי המלון בשטח ציבורי, מבלי שנכנסו למתחם שלהם.
בגלל זה עוברים עכשיו חוקים ורפורמות למסד את האינטרנט ולעקר אותו מהכח העצמאי שלו,
בגלל זה למשל בישראל, אי אפשר להוציא רשיון לתחנת רדיו או טלויזיה מבלי קשרים לממסד.
המטרה היתה ונשארה מידור האזרחים והמידע שיש להם, למנוע הפצת מידע.
בימים שלפני האינטרנט זה היה די פשוט, הם לא היו לעולם מגיעים לעיתונים או לחדשות,
ה"קונספירטור" היה תמיד הדמות המועדפת ללעג, כזה שהולך עם מבט מטורף וזקן, וזה עבד ועדיין עובד,
אבל האינטרנט עושה להם נזק אדיר, כי מה שקורה באינטרנט, זה שמעבר לטיעונים יש גם הוכחות,
עולים סירטונים, עולים מסמכים, עולים הקלטות - וזה הנזק הכי הרסני שיכול להיות,
גוגל וידאו ויוטיוב איפסו את מונה הצפיות של אלכס ג'ונס עשרות פעמים, כדי למנוע ממנו להופיע ראשון בחיפוש,
אבל זה לא עזר, אז פשוט מחקו לו את החשבון, כמובן שמיד נפתחו עשרות במקומו,
ומה שקורה, זה שהמידע מתפשט כמו וירוס, מישהו חשף אותי, אני חושף אחרים, האחרים האלה חושפים עוד,
וזה המטרה העיקרית שלהם כרגע, לבלום את המידע הבלתי פוסק הזה, במיוחד בתקופה הזו,
זו צומת מאוד חשובה בלוח הזמנים ההיסטורי, הצפי לאיחוד צפון אמריקאי מתקרב,
והם נתקלים בבעיות ליישם את זה בגלל המידע שדולף לאנשים - אז לשאלתך, לא הם לא יפסיקו,
הם פשוט יזרזו את התהליכים למניעת הפצת מידע ע"י ריסון האינטרנט, וכנראה (אני מאוד מקווה שלא)
ע"י אסון כלשהוא שמתוכנן כדי ליצור פאניקה ובלבול, שזה תמיד מצב אידיאלי לשינוי סטטוס קוו חוקתי חברתי ופוליטי.
אתר הדגל של אלכס ג'ונס נקרא INFO WARS, מלחמות מידע בעברית,
ז"א שכלי הנשק שאיתו אנחנו מנהלים מלחמה נגד תחנות הרוח הענקיות האלה,
שרק הולכות וגדלות מכל מיזוג ומיזוג בינהן - זה המידע, זה נשק יום הדין שלנו, המידע,
ורק ע"י הפצה, והסברה, והצגת הוכחות וסימוכין מבוסס - אפשר לנצח את הנזק המולד שנחקק באנשים,
להאמין באופן עיוור במערכות השלטון, בתקשורת התאגידית, ובכלל באיך שהעולם מתנהל.
מאוד מאוד דומה למטריקס, במיוחד בסצינה שניאו צריך לבחור בין הכדור הכחול לכדור האדום,
תסריט כזה, לא יכול להיות שנכתב סתם ככה - אני אישית, מאמין שהוא, כמו הרבה תסריטים דומים,
הקדים את זמנו, וניסה כנראה לרמוז במסגרת המגבלות של האולפנים הגדולים, על דברים אחרים לגמרי,
אם מבחינה אלגורית, נשים במקום הרובוטים והמכונות את התאגידים הגדולים
והאחוז הבודד של הגלובאליסטים שאוחז ב 90 אחוז מההון העולמי - אז אפשר להבין את המסר טוב יותר...
|