בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי RamK שמתחילה ב "מומלץ לטוס לאמסטרדם ולחפש כבר שם איזה מלון להזרק בו?"
כן, אני. בדיוק לפניח שנתיים. הגעתי לאמסטרדם ברכבת, התהלכתי ליד הכיכר המרכזית, סמוך למוזיאון השעווה, ומצאתי איזה הוסטל נחמד עם 4-5 אנשים בחדר. רק בלילה התחוור לי שבמקרה, רק במקרה, אני נמצא בתוך החלונות האדומים. אה, וליד מוזיאון המריחואנה... אבל היה אחלה. נשארתי שם 4 ימים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי RamK שמתחילה ב "מומלץ לטוס לאמסטרדם ולחפש כבר שם איזה מלון להזרק בו?"
הדברים היחדים שכדאי לקחת בחשבון הם שעת הנחיתה (לא תרצה להתחיל לחפש מלון/אכסניה ב-3 לפנות בוקר, לא?) ולבדוק אם אין ארוע מיוחד בתאריך בו אתה נוסע שעלול לגרום לביקוש יתר לחדרי מלון.
עשיתי את זה בעבר
וזה עובד מצויין
יש ביתן מידע לתיירים מול התחנה המרכזית של אמסטרדם
אפשר לברר שם איפה יש מקום נורמלי ברחוב סביר (ולא ליפול על מקום מפוקפק)
ואפילו לקנות כרטיסים תקופתיים לתחבורה הציבורית.
בכל מקרה יולי-אוגוסט הם לא ממש חודשים טובים לעשות את זה
כל העולם מטייל (או לפחות החצי הצפוני) ותופס את המלונות.
יותר טוב אחרי ה1 בספטמבר והכי טוב אחרי תחילת הסימסטר הראשון (כשגם הסטודנטים כבר עסוקים)
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אני טיילתי באוגוסט, בהוסטלים..."
הייתי כבר באמסטרדם אז אני פחות או יותר מכיר ת'מקומות המרכזיים, כמו כיכר דאם למשל... אז אני יודע איפה לקחת מלון..
ואני לא נוסע עכשיו, אני נוסע עוד חודשיים ועם 2 חברים אז אני ממש לא הולך להדחף עם 5 ילדים סטלנים באיזה חדר...
תודה על הדיון...