לפני כחודש הייתי בביקור בנפאל, שם נדהמתי לראות בכל חור בו הייתי שוטרים חיילים, והכול כמובן בגלל המצב הבטחוני שם.
מתוך כל הפעמים שבהם ראיתי חיילים הצלחתי להנציח את זה רק בשתי מקרים, האחד זה היה באימונים שלהם עם אור הבוקר באיזור הנקרא 'נגרקוט', והשני בשדה התעופה של קטמנדו שם החיילים התאמנו בעלייה למסוק או משהו כזה..בכל מקרה התמונות כאן לפנכים. צפייה מהנה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי האור מציון שמתחילה ב "חיילים נפאלים באימונים - תמונות !"
תמונות 7,8...
האם המסוק משמאל ל בל 206 הנו ה"סוקול" הפולני או שנדמה לי?
איזה דגם של 206 חונה שם? מהי התוספת שעל גגו?
מדהים שיש עדיין צבאות שמשתמשים ברובה ה F.N....
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "תודה על התמונות המעניינות ..."
אני ממש לא מתמצא בדברים האלה אבל בכלל לא,
פשוט מאוד אני מאוד אוהב להיכנס כאן לפורום הזה ולהנות מהחומר המגוון והנחמד שיש כאן, וכשהייתי שם צילמתי את זה בידיעה שאני הולך להכניס את זה לפורום כאן...כך שאני ממש לא יודע מה לענות.
מה שכן אני יצרף לך תמונה נוספת של המסוק אולי זה יעזור לך להבין במה המדובר.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי האור מציון שמתחילה ב "האמת שמה זה הבכת אותי כי ..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי האור מציון
אני ממש לא מתמצא בדברים האלה אבל בכלל לא,
פשוט מאוד אני מאוד אוהב להיכנס כאן לפורום הזה ולהנות מהחומר המגוון והנחמד שיש כאן, וכשהייתי שם צילמתי את זה בידיעה שאני הולך להכניס את זה לפורום כאן...כך שאני ממש לא יודע מה לענות.
מה שכן אני יצרף לך תמונה נוספת של המסוק אולי זה יעזור לך להבין במה המדובר.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "תודה על התמונות המעניינות ..."
לגבי ה Bell, חה"א הנפאלי (שסימלו אגב הוא מגן דויד אדום) מפעיל מספר מסוקי Bell 206L-3.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי mabkasmo שמתחילה ב "בחושך צבע זית כמעט בלתי נראה"
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook