16-07-2009, 10:54
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.12.08
|
|
אל-בחאר, מסכים. המעברים האלה הם תצוגת תכלית טובה מאוד, ומתפרשים היטב אצל מי שצריך לפרש אותם.
Fang, לדעתי פשוט "כלב נובח לא נושך". אפשר להתייחס לדברים הנ"ל שהבאת כהפגנת שרירים (שאכן, אני מסכים אתך, מאחורי השרירים האלה עומדת יד איתנה) אבל תסכים איתי שתקיפה באיראן היא אופרה שונה לגמרי מאשר תקיפה בסוריה כחלק מעימות מתמשך ותקיפה בסודן (אם באמת היתה?) כחלק מעימות מתגלגל.
איראן, עד היום, לא התקיפה ישירות אותנו. אני בטוח שאם נפציץ שיירה של רכבים ומשאיות עם ציוד לחיזבאללה בתוך תחומי איראן, העולם לא יראה זאת בעין יפה - ואם זה טאבו, תקיפה של מתקנים כלשהם באיראן בכלל תסבך אותנו מאוד.
שלא תבין אותי לא נכון - אני בעד התקיפה בכל רמ"ח איברי, רק שכרגע אני לא רואה מה יעצור מבעד איראן להשיג את הנשק הנכסף בטווח הזמנים שצויין...
אני כבר רואה איך מכינים את דעת הקהל לקבל איראן גרעינית, וזה לא מוצא חן בעיניי בכלל.
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"
|
|