אתמול דיברתי עם הנוכחית שלי ושאלתי אותה מה הכי מדליק אותה בגבר מבחינה חיצונית. התשובה שלה הייתה: "גב רחב". "מה ???" עניתי לה. מסתבר שיש בחורות שמבחינתן גבר שיש לו גב רחב זה מאוד סקסי. באמת שלא ידעתי.
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "שאלה אחרת
איך את מגדירה בכלל..."
כנראה שלא ראית תפרק בסיינפלד שעוסק בשאלה הזאת
לא די שיידע מפקד את מלאכתו. עליו להיות אוהב את האדם, שחיי הפקוד שלו יהיו יקרים לו והחייל שנשלח אליו יהיה יקר לו, שיאהב אותו. רק מפקד כזה ימצא בפקודיו את מסירות-הנפש שתלכם לכל אשר ישלח אותם. אם המפקדים יעוררו את האמון, את הדבקות ואת האהבה בחיילים שלהם-אזי תדע כל אם עבריה כי הפקידה את גורל בניה בידי המפקדים הראויים לכך.
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "שאלה אחרת
איך את מגדירה בכלל..."
לא יודעת, הן צריכות להיות פרופורציונליות, סימטריות וכו'...
אבל זה לא עניין של הגדרה ספציפית, זה מכלול של דברים - אם אתה מכיר את איינסלי, שף אנגלי טלוויזיוני, אז לו, למשל, יש ידיים מדהימות
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי שחף דרור שמתחילה ב "רומק, אתה מקשקש. דבר ראשון -..."
גבר חמודי? בדרך כלל נשים רואות בגברים טובי לב וחמודים ידידים בלבד צר לי לומר לך שחף.
נשים בדרך כלל מעדיפות גברים "רעים" משום מה. חמודים שישארו ידידים וזהו.
קרה לי כבר עם משהי, היא העדיפה כנראה גברים רעים או משהו בסיגנון הזה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי metooshelah שמתחילה ב "אה, מה הרעיון הכללי שלך? לומר..."
חס וחלילה, הלוואי ועוד נשים היו אוהבות גברים חמודים ולא רעים.
זה היה מקל על המין הנשי ועלינו הגברים הלא רעים מאוד.
זה מרגיז שמשהי קוראת לך חמוד ועובד חרוץ מאחורי הגב ולא עושה בעניין כלום.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "האיבר בגוף שהכי מושך אותי הוא:"
שמתי לב שתמיד כשיש סקר כזה
כל הגברים הרי ישר אומרים תחת וציצים
אבל אז הם אומרים ואללה אני אצא שנון, אני אבחר עיניים
ואז יוצא שבכל סקר 90%+ בחרו עיניים
אני שובר את המעגל הזה !
אותי מושך תחת וציצים !
לא די שיידע מפקד את מלאכתו. עליו להיות אוהב את האדם, שחיי הפקוד שלו יהיו יקרים לו והחייל שנשלח אליו יהיה יקר לו, שיאהב אותו. רק מפקד כזה ימצא בפקודיו את מסירות-הנפש שתלכם לכל אשר ישלח אותם. אם המפקדים יעוררו את האמון, את הדבקות ואת האהבה בחיילים שלהם-אזי תדע כל אם עבריה כי הפקידה את גורל בניה בידי המפקדים הראויים לכך.
בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "זה עובד ככה: אלו שמגיעים לכל..."
חחח
נו טוב עכשיו אסור לי לבוא למפגשים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "האיבר בגוף שהכי מושך אותי הוא:"
לפי הסדר:
1. פנים יפות
2. חזה
3. תחת
4. רגליים
כאשר בתאכלס, פנים יפות הן שילוב של עצמות לחיים, שפתיים עיניים ואף, כך שזה די מכיל הרבה אלמנטים שהוזכרו פה בנפרד.
ושיהיה ברור, תחת ורגליים מושכים אותי מאוד - זה שהם אחרונים ברשימה זה רק בגלל שאלו שמעליהם מושכים אותי יותר.
הסקס-דרייב שלהן לא משהו כנראה. זה כמו כשעוברת בחורה שווה ברחוב ואפשר לראות גברים מסובבים אחריה את הראש אבל זה מאוד נדיר לראות בחורה עושה את זה. מאיזושהי סיבה, רק בנות בגיל החטיבה שנמצאות עם חברות מרשות לעצמן לסובב את הראש אחרי בנים בתדירות גבוהה.
Tallyco - כפות ידיים צ'נדלר בינג - תחת chatulim - צוואר שחף דרור - שהוא יהיה חמודיק (צוות הפיזיקאים שלי עדיין יושב על זה) Pan1c - עיניים ishaicohen - תחת TsAcHi - ישבן (הדגיש שאוהב את זה אצל בנות) Sonic ReLoaDeD - בטן נור - המוח (כנראה שהייתי צריך להבהיר שהשאלה מכוונת לאיבר חיצוני) שונרא1 - תוספתן (חכמולוג1) Oasis11 - בטן student1 - עיניים רומק - שרואים גומות חן ShoobyD - חזה Narxx - פנים יפות shai.shai - תחת david-r - תחת (אם פירשתי נכון)
אז נכון שחלק בחרו כמה איברים. הבאתי תמיד את הבחירה הראשונה ברשימת מכולת.
מסקנות ביניים:
דרווין היה מרוצה. יש פה נוכחות מרשימה לתחת שזה מה שהקופים היו רושמים אילו העובדים בספארי היו מרשים להם להשתתף (כמעט קיבלתי את כל האישורים לזה).
אני אוהב אצל נשים:
א, עיניים עמוקות. (הכי חשוב.)
ב, חיוך.
ג, שיער.
ד, צואר מלא.
כל השאר זה רק בונוס.
בתגובה להודעה מספר 80 שנכתבה על ידי metooshelah שמתחילה ב "[QUOTE=linuxsboot]אני אוהב..."
אתה יודע בכלל מה הכוונה בצוואר מלא אצל אישה? אני מניח שלא...
אני רואה עכשיו מועדון לילה ואחרי זה מסודרים, אחרי התוכניות אני יעלה תמונה למה הכוונה.
כמה תלונות יש לך...