23-06-2009, 20:44
|
|
|
חבר מתאריך: 10.02.07
|
|
NWO בראייה אישית
שלום לכל חברי הפורום.
אתחיל בזה שזו פעם ראשונה שאני כותב בפורום זה , עד כה אני נהנה לקרוא ולהעמיק בנושאי הפורום. נחשפתי לפורום לראשונה לפני מספר חודשים אך עוד לפני שנחשפתי אליו התעניינתי בנוגע לכמה אירועים שקרו וקורים , החל מתאוריית הקונספרציה על רצח רבין , עד לNWO אשר תופס תאוצה.
לNWO נחשפתי בפורום זה , אודה שבהתחלה לא ייחסתי לזה עניין רב (לא שללתי) אך כיום אני מאמין שיש ביסוס די מוצק לתאוריות הקשורות בנושא.
כיום אנ נמצא בארה"ב (טיול אחרי צבא ) וכישראלי שהגיע למדינה ענקית בפעם הראשונה וכמובן עם הסתכלות שונה על החיים פה יש לי רשמים על כל ההתנהלות של המדינה בכלל והאזרח האמריקאי בפרט.
בגדול , יש תחושה שהחיים דיי מכוונים וחד גונים. האזרח האמריקאי חי כביכול בצורה די מושלמת עם כל מה שאדם יכול היה לבקש. אך הגבולות לידע ולמידע אשר יש בידיהם של האזרחים הוא ברור לעין.
דוגמא פשוטה אשר הייתי רוצה להעלות היא הקניות במרכולים הגדולים. כל מי שהיה בארה"ב קרוה לוודאי מכיר את הWALL MART או את הPUBLIX , BEST BUY ודומיהם , מרכולים עצומים המאכלסים בתוכם כל מה שצריך על מנת לחיות , הפרושים ברחבי היבשת. הבעיה כאן לדעתי היא שאזרחי ארה"ב מוכוונים בעל כורחם לקנות במקומות אלו ולצרוך את שירותיהם , כי מי שלא ייקנה לא יהיה לו ויישאר בלי ובעצם לא יהיה חלק מהכלל, והרי הכלל הוא החלק הארי שפועל נכון ואסור להיות אאוטסיידר ושונה. אך בסופו של דבר , הכלל הזה , אזרחי ארה"ב הפשוטים , משרתים מטרה הנעלה מהם , משמנים ומניעים את גלגלי השיניים...
דוגמא זו היא דומא קטנה המצביעה על תהליכים סמויים וגלויים בחברה ולהשקפתי מצביעים על הולכת האדם בדרך נבחרת.
עד כה התרשמותי , מעניין מה טומן לנו העתיד.
תגובות ייתקבלו בברכה , יופ טוב לכולם.