13-06-2009, 21:12
|
|
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות
|
|
חבר מתאריך: 07.04.02
|
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dorratz שמתחילה ב "חיל התותחנים הכריז על מערכת האיסוף החדשה "חמסן" כמבצעית"
לפני שבועיים קיבלתי הודעה פרטית מאחד המשתמשים היותר ותיקים פה בפורום והתפתח דיון. באח ההודעות הוא כתב לי "ודרך אגב, התקבלה החלטה והולכים לחשוף את החמסן ואת XXX (מערכת כטב"ם אחרת שגם היא נחשפה השבוע, לדעתי בטעות, הפרסום עליה כבר נעלם)".
הייתי בטוח שהוא טועה וזה לא נכון.
מאז היו עוד גולשים, חברים וקצינים ששמעתי מהם על ההחלטה לחשוף את המערכות והיחידות המפעילות אותן. עדיין חשבתי שזו טעות. קיוויתי שזו סתם שמועה שתתברר כעורבא פרח וכהזיה.
ביום רביעי גם עמוס דור דיבר איתי על הנושא, גם אליו לאיטליה הגיע השמועה.
בלילה שבין חמישי לשישי מחקתי כאן הודעה שעסקה בפירסום באתר חיל האוויר על המערכת השניה.
להרגשתי אנחנו מהלכים על קליפות ביצים רק שאני לא בטוח של מי הביצים הללו ולמי יכאב יותר כשהן ישברו...
אני לא בטוח שההתערטלות הזו בפומבי עושה לנו טוב.
בהתאם לכך, אין לענות בפורום על שאלות מעבר למה שפורסם במקורות גלויים אלא אם העברתם את תשובתכם דרך הצנזורה. מי שלא יודע לעבור דרך הצנזורה בעצמו יכול לפנות למנהלים, לשלוח אלינו את התגובה ואנחנו נאשר אותה בצנזורה עבורו. גם אם מדובר בתגובה של שתי שורות ואפילו שתי מילים!