12-06-2009, 02:39
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.10.03
|
|
|
ועוד משהו שצריך לפתוח אותו, בהלת הטאץ'
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי asafdr שמתחילה ב "די להתלהב כבר מה5800..!! אשכול ההמלצות האישי שלי!"
כולם עם עושים מהטאץ' סיפור גדול
מכשיר הדגל החדש של סוני הוא טאץ', מכשיר הדגל של נוקיה הוא טאץ' (N97)
אבל בפועל כולם חרבנה
אין טאץ' שהוא באמת נוח, באמת, ויצא לי לשחק עם הרבה טאצ'ים, LG שאז יצא, סמסונג אומניה, הנוקיה 5800 שהוא יענו איזה מכשיר מוזיקה מתקדם, וכמובן, אייפון.
בכול הטאצ'ים זה פשוט טלפון שלא נוח להשתמש בו, אם זה SMS ששעה לוקח לכתוב בגלל שהטאץ' לא תמיד מגיב, או הכניסה לתפריטים ששוב לא תמיד זה מגיב, לא זז חלק, פשוט לא.
באמת מה שעובד באופן מושלם זה האייפון, שדבר ראשון פתח מסך טאץ' משלו והוציא עליו פטנט, אז אלה אם מישהו הולך לפתח מסך טאץ' חדש, לא יהיה מסך שמשתווה אפילו בקצת לאייפון.
באייפון הכול זז חלק,כול התפריטים מותאמים לטאץ' אמיתי, לא מאולץ כמו בשאר החברות.
נו באמת ב-N97 יש גם טאץ' וגם מקלדת מלאה, אבל שום דבר מיזה לא מתפקד באופן חלק.
כול המסכי הטאץ' זה שהחברות קנו מסך מוכן, כמו שיש במחשבי כף יד, מסך שצריך עט.
לי יש סוני אריקסון W910, שפן הניסיות של סוני על המערכת החדשה שלהם A2, המכשיר קורס הרבה, קצת איטי לפעמים, אבל הרבה יותר נוח לכתוב SMS במקשים המעוכים שלו מאשר ב-LG/סמסונג/נוקיה.
לא תמיד הקאץ' זה מה שקולע, צריך גם נוחות, אחרי הכול, אחרי כול הקורא מיילים, אחרי הלראות סרטונים מיוטיוב על מסך מלא, על הטאץ', נמצא הפואנטה, שקוראים לה שיחות ו-SMS.
שיחות ו-SMS זה הדבר שהטלפון מתיחס אליו הכי חשוב, יותר חשוב מהכול, לא משנה מה תעשו בטלפון, שתקבלו SMS זה יראה לכם אותו, או כמובן, שיחה.
טלפון צריך יותר להיות נוח ביד מאשר סתם צעצוע.