02-06-2009, 19:56
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.02.06
|
|
יום מיון חובלים צוללות - היה פיצוץ, ה"מאמר"!
היי חברים
היה היום מיון לחובלים\צוללות, והיה פשוט נהדר, חבר'ה מצחיקים (בעיקר בנות), מבחנים חופרים, ועוד ועוד, על כך אפרט בהמשך.
אתחיל בכך שהגעתי לשם קצת באיחור בערך של 10 דקות, תל השומר, מתחילים בהליך, קודם התחלנו בבדיקת א.ק.ג. משם להרצאה של צוללן, החובל לא יכל להגיע, אפילו סרט לא הראו לנו וישר התחלנו במבחנים... אין מה לפרט כי מה שרשום במאמר האחרון זה ממש אותו הדבר, ממש נקודה לנקודה.
(והנה קישור למי שצריך http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=455917)
היה ממש קל, אמנם ארוך, החבר'ה שם היו נורא מצחיקים והעברנו צחוקים שם בטירוף.
אספר לכם שהיה רוב של בנות ביום מיון הזה, אם היינו בערך 40 איש שם, אז רק 10-15 בנים, והשאר בנות.
לקראת סוף המיון היה את הקטע של הפסיכולוגית, הכניסו ככה קבוצות, ורק אני ועוד ממש מעט ממי שהיה שם לא נכנסנו, כנראה שהם התלבטו לגבי הרבה שם, בכל מקרה, אחרי מלא זמן, קראו לכמה מאיתנו, נכנסנו שם בערך 5 בנים כולל אותי ועוד איזה 15-20 בנות... נתנו לנו להמתין שם קצת, כולם היו פסימיים, הבנים אמרו שבגלל שיש פה בנות אז זה בטח לא צוללות וזה או חובלים או כלום.. וכולם היו שם פסימיים חחח, אני היחיד שהייתי אופטימי ואמרתי להם שיהיו אופטימיים! אז הבחורצ'יק נכנס ואמר לנו שתודה רבה שבאתם, אנחנו רוצים לבשר לכם ש"בצער רב" עברתם!!!!!!!!!!!!! חחח ואז כולם צעקו, צרחו, שמחו, שרקו, מחאו כפיים, בכוווווו היה אדירררררררר רגע של שיחרור!
בחוץ היו עוד כמה בנים שכנראה חלקם קיבלו צוללות והחלק האחר כנראה לא קיבל, ועוד כמה בנות שגם לא קיבלו, בכל מקרה, היה אדיר!
מה שמוזר היה, אמרו בא.ק.ג שאם הבדיקה לא בסדר אז הם יתקשרו חודש-חודשיים לפני הגיוס למי שהבדיקות לא יצאו טוב ויבקשו ממנו לעשות בדיקות נוספות, האם יש לי אפשרות להתקשר לפני (והאם זה למדור סיירות) בשביל לוודא שהכל טוב, כי קצת נלחצתי והתרגשתי לקראת המיון הזה ואני חושש שמא ייצא לא טוב. אז תודה לעוזרים בנדון
שיהיה אחלה שבוע!! שוטי ספינתי.. הים סוער :]
יאללה יום חמישי בגרות בפיזיקה!!!