27-04-2009, 10:31
|
|
|
חבר מתאריך: 29.03.08
|
|
אין רשימה של תפקידי מתנדבים. מן הסתם מתנדב לא יכול להתגייס לקרבי, שכן הוא בעל פרופיל 21. בתור מתנדב אתה תשובץ לתפקיד בהתאם למגבלות הבריאותיות שלך. לטענתך קיבלת 21 על סעיפים נפשיים. אני לא יודע לאיזה תפקידים אתה מוגבל, ולא ניראה לי שמישהו כאן יכול לתת לך רשימה כזאת. רק ועדה רפואית תקבע את זה לך באופן אישי. אם תודה ששיקרת בכל זה, סביר להניח שלא תקבל תפקידים שדורשים אחריות גדולה. גם אם לא תודה, עדיין לא תקבל תפקידים בעלי אחריות גדולה מסיבות ברורות. מספיק שאתה שובר פעם אחת את האמינות, אין סיבה לסמוך עלייך שוב.
יתכן שיבטלו לך את הסעיפים האלה במידה ותוכיח שזה שקר, ואז יעלו לך פרופיל ותוכל לעבור לשירות רגיל (לא בהתנדבות), אבל ממקרים שקראתי כאן בפורום, אני יודע שזה לא פשוט לבטל סעיפים נפשיים. מעלים פרופיל בהדרגה במקרים כאלה.
מה יעזור לך להעלות פרופיל ל-45 ולחזור לשירות סדיר רגיל? בלאו הכי אתה תעבור שירות סדיר רגיל גם בתור מתנדב. לדעתי כל תפקיד, שאתה יכול לעשות עם פרופיל 45, אתה יכול לעשות גם עם פרופיל של מתנדב בהיתחשב בעובדה, שכל המידע שמסרת כוזב.
לא חושב שמישהו יכול לענות לך על השאלה אם תוכל להעלות פרופיל בתהליך ארוך ולעבור שירות קרבי, כי מקרים כאלה הם נדירים ובדרך כלל מטופלים באופן מאוד אינדיבידואלי. את התשובה לשאלה הזו תדע רק לאחר שתעבור את כל התהליך.
עצה אישית שלי - תפסיק עם הגחמות הילדותיות האלה. את הטעות שלך כבר עשית. תעשה שירות היתנדבותי וזהו, לא צריך מעבר לזה. יש מספיק תפקידים טובים שאתה יכול לקבל בתור מתנדב.