04-04-2009, 12:29
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.07.08
|
|
הספירה לאחור החלה (אושרה תוכנית "ההצלה" האמריקאית).
כידוע לכולנו ע"פ תוכנית הNWO יש צורך במשבר כלכלי בקנה מידה עולמי, המשבר החל, אך הוא עדיין לא הגיע לשיא שלו.
כל האנליסטים הכלכלים בעולם קבעו חד משמעית, שאם תוכנית ההצלה האמריקאית תכשל, ארה"ב תקרוס (או לפחות הכלכלה האמריקאית, שבעצם שולטת על העולם),
לאחר קריסת הכלכלה יווצר איחוד מדינות בצפון אמריקה (שיהיה בנוי מקנדה, ארה"ב ומכסיקו), לאיחוד הזה יהיה מטבע משותף שייקרא "אמירו" (בדומה ליורו באירופה).
המטרה שמאחורי כל המהלך הזה הוא בעצם לאחד את כל העולם למספר קבוצות, כאשר בעתיד הלא רחוק תקום ממשלה עולמית שתהיה בנויה מאותן קבוצות (אירופה, צפון אמריקה, דרום אמריקה, אסיה ואפריקה).
סביר מאוד להניח שכל התהליך יימשך גם אחרי 2012,
בכל מקרה, אפילו אני מבולבל, על אף שאני חוקר את התחום הזה כבר שנים בכל פעם יש התפתחויות חדשות, נראה כי לשלטון הNWO יש שליטה מוחלטת על המדיה, והם מצליחים לבלבל גם את החוקרים עצמם.
בכל מקרה יש לי 2 מסקנות, ואחת מהן בטוח תתברר כנכונה:
1.תוכנית ההצלה נכשלת, הכלכלה האמריקאית מתמוטטת, מליוני אנשים מתפרעים ברחובות ופורצים לחנויות, מוכרז משטר צבאי מלא בכל ארה"ב (עדות: מחנות הענק שארה"ב הקימה + ריכוזי ארונות הקבורה העצומים).
2.אותו תרכיש, רק שבשילוב עם המשטר הצבאי, הוחלט להקים את האיחוד הצפון אמריקאי בעידוד מדינות העולם.
לפי השערה שלי, סביר יותר להניח שהתרכיש הראשון יתקיים, קשה לי להאמין שהולך לקום איחוד צפון אמריקאי (אלה אם כן הוא יקום עד תחילת 2012).
בכל מקרה, לא משנה איך אנחנו מסתכלים על התמונה הכוללת - העתיד רחוק מלהיות ורוד.
מדינות העולם המערבי לא סתם בונות בונקרים ענקיים (כולל ישראל הנהורה), תאמינו לי שהבונקרים הללו לא נועדו לאטום האיראני.
נ.ב
שמתם לב לפיגוע שהתרכש בארה"ב?
ע"פ עדויות של ניצולים התוקף התנהג כמו "רובוט", הוא לא הראה שום סימנים של פחד, או חשש, הוא התנהג בקור רוח מוחלט, ולאחר שהוא ראה שנגמרה לו התחמושת הוא חיסל את עצמו (כדי להנמע מנפילה בשבי?).
משהו פה באמת מסריח, לדעתי זהו מקרה קלאסי של פרוייקט הMK-Ultra...
אגב שימו לב גם לתזמון, פיגוע עם 13 הרוגים, יומיים לאחר מכן הכרזה על אישור תוכנית ההצלה.
נראה כי מנהיגי הNWO החליטו להריץ את הענינים.
קישורים:
"תוכנית ההצלה": http://finance.walla.co.il/?w=/3/1463775
הפיגוע בארה"ב ע"י "הטאליבן": http://news.walla.co.il/?w=/2/1463707
"הארץ שלנו איננה רק מדינת ישראל אלא כל מרחב הסהר הפורה. אבות אבותינו אינם רק אברהם יצחק ויעקב אלא כל יושבי ארץ הקדם - הישראלים, הכנענים והפיניקים - כולם שייכים לאומה העברית. אנחנו העברים הננו איפוא צאצאים לאומה העברית הגדולה שהמציאה את האלף בית, שהקימה ציים אדירים ובנתה אימפריה בכל אגן הים התיכון. אנחנו הבאנו את התרבות לאירופה ופילי מצביאנו הגדול חניבעל, איש קרתגו, עברו את האלפים ואיימו למוטט את רומא."
|