לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-03-2009, 16:27
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
ניצן הורוביץ בנאום בכנסת: מצאתי באום אל-פאחם מארחים מסבירי פנים

בנאום בן דקה (מאלה שמתקיימים בפתיחת ישיבות מליאת הכנסת) נאם ח"כ ניצן הורוביץ (מרצ), על
הגעתו לאום אל-פאחם יחד עם ח"כ אילן גילאון במטרה להזדהות עם התושבים שמחו על צעדת הימין
בעיר. הוא ציין, כאמור בכותרת, שבניגוד לפרסומים בתקשורת הישראלית על קיצוניות תושבי העיר,
שהתושבים היו מסבירי פנים ואדיבים.
מקור: ערוץ 99
----------------------------------------------

נשאלת השאלה, מה לעזאזל החדשות כאן? התשובה היא שהדובר הבהיר לכולנו כמה מהר הוא הפך
מעיתונאי לא מעמיק, לח"כ לא ישר ולא מעמיק. כל צופי ערוץ 10 מכירים את הערצתו לרודן מונצואלה,
ולכל חנטריש-שונא-ארה"ב שקיים על פני הגלובוס. בכנסת הוא מראה לנו שכעת הוא פיתח הערצה גם
למי שמוכנים להרוג את מי שכל חטאם הוא שיש להם נטייה מינית דומה לזו של הורובית עצמו. ח"כ
הורוביץ, שסיפר לנו על מארחיו החמודים מאום אל-פאחם, לא התייחס לעובדה שהשלטון הנבחר שם,
פעם אחר פעם, הוא של הפלג הצפוני בתנועה האסלאמית (לכנסת הם מצביעים עבור הפלג הדרומי, רק
בגלל שהפלג הצפוני מסרב להתמודד...), שסובלנותה כלפי הומוסקסואלים היא מן המפורסמות, ויעידו
על כך כל החד-מיניים הערביים שנמלטים מכפריהם אל הערים היהודיות, בידיעה ששם לא ירצחו
אותם...
כאשר הורובית משבח את מארחיו מהפלג הצפוני, הוא יורק בפרצוף של כל התדמית הליברלית שעל
בסיסה הוא-עצמה התמודד לכנסת. שוב מסתבר שעל מזבח השלומיזם מותר אפילו להומוסקסואל
מוצהר, לזנוח את העקרון של סובלנות כלפי חד מיניים...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-03-2009, 20:06
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
בוודאי שיש הומואים יהודיים,ולא מעט
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אם יש ע-ו-ד משהו שלא מאחד את הכהניסטים והאסלאמיסטים, זו ההתנהגות ב-פ-ו-ע-ל לחד מיניים"

שגורשו מבית הוריהם אחרי שיצאו מהארון. הילדים הללו אולי לא ברחו לכפר ערבי, אבל הם נאלצו לישון ברחובות או למצוא מקלט במקומות כמו "בית השנטי". זכור לי המקרה של נער אומלל כזה שנזרק מביתו ונאסף ע"י הפרופסור עוזי אבן ובן זוגו עמית קמה. רק לאחרונה הנער הזה אומץ כחוק ע"י הזוג.
אז נכון, אולי החרדים לא מאיימים על הומואים ברצח, אבל הם טוענים שצריך לאשפז אותם במחלקה סגורה בבית חולים לחולי נפש. הם גם טוענים, ואפילו מעל דפי הפורום הזה, שהומואים מפיצים מחלות מדבקות בכוונה תחילה. אז אני לא יודעת באיזו חברה השינאה להומואים גדולה יותר: אצל היהודים או אצל המוסלמים.

נערך לאחרונה ע"י minimax בתאריך 24-03-2009 בשעה 20:16.
ישן 27-03-2009, 15:16
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
על מה אתה מסתמך?
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אם יש ע-ו-ד משהו שלא מאחד את הכהניסטים והאסלאמיסטים, זו ההתנהגות ב-פ-ו-ע-ל לחד מיניים"

בסיורים משטרתיים שנטלתי בהם חלק נתקלתי באיזור מסוים בתל אביב בזונות ממין זכר שנמלטו מהרשות הפלסטינית מחשש לחייהם ונאלצו להתפרנס בעיסוק המפוקפק. לא נתקלתי בערבים אזרחי ישראל. אני גם לא זוכר שום מקרה שבו אזרח ערבי ישראלי נרצח בשל היותו הומוסקסואל, וזאת בניגוד גמור לשלל מקרי הרצח הנובעים מפקטורים אחרים בתרבות הפלסטינית העשירה המאיימת על הכיבוש (בעיקר רצח על רקע כבוד הרכוש המשפחתי וגאולות הדם למיניהן). אני, אגב, כן מכיר מקרה אחד לפחות של נסיון לרצת של הומואים בידי חרדי.
על כל פנים, אני חושב שדווקא אין הבדל מהותי כאן בין החברה הערבית והחברה החרדית: להומו מוצהר אין שום אפשרות מעשית לחיות בשתי קהילות אלה. גם אם לא ייקל באלימות, הרי שהחרמה וביזוי הופכים את החיים בקהילות סגורות לבלתי אפשרית. ולכן הומואים שמקורם באוכלוסיות אלו (וגם בסתם איזורים שמרניים בפריפריה) "נמלטים" לערים הגדולות.
ישן 27-03-2009, 15:54
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

הומואים פלסטינים מהרש"ף היו חייבים לעבוד בלתי חוקיות כדי לשרוד, שכן הם שב"חים...
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "על מה אתה מסתמך?"

לעומתם, הומואים אזרחי ישראל פטורים ממצב זה, ויכלו לעבוד בשפע עבודות חוקיות (הדפיקה בדלת
בלילה שמפחידה אותם, היא של המשפחה ולא של המשטרה...).
אדם כזה שכר בשעתו דירה בבניין ששייך לסבתי בדרום ת"א. אני מבטיח לך נאמנה שהוא לא יכול היה
להמשיך לחיות בכפרו.
ההסתמכות שלי היא מתוך היכרות עם פסיקות אסלאמיות ועם העובדה שהחרדים מבחינים בין פשט
דרש (הפשט אומר להרוג את כל מחללי השבת, ולמרבה הפלא החרדים לא עושים כן...), בעוד שאצל
האסלאם הסלפי - ו-כ-ל התנועות האסלאמיות בישראל הן סלפיות במידה כזו או אחרת) מ-ש-ת-ב-ח בכך
שהוא מתעסק אך ורק בפשט. הומו שייתפס בכפר שלו, הוא כמו צעירה שהתחתנה כשאינה בתולה...
החרדי שמזוהה כהומו, ינודה ויסבול מכך (אם יחליט לחיות כהומו בגלוי - אם יחליט לספר ש"זה היה
שלב שעבר לו,, הם יידעו יופי לטאטא את זה אל מתחת לשטיח, והוא ימשיך הלאה בחייו בתוך הקהילה
שלו) - בעוד שערבי-מסלמי שיעשה כן - צריך לברוח פן יומת.
ישן 27-03-2009, 17:46
מנהל

ובכל זאת, הייתי רוצה הוכחה כלשהי לכך שמוסלמים ישראלים רוצחים הומואים בקהילה שלהם
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אתה רשאי לא להסתפק בזה. בסופו של דבר, אתה לא הומו מהמגזר, ויש לך זמן להרהר בסוגייה..."

שניים שלושה מקרים יספיקו ( גם אם בדחק).
מבחינת צורות רדיפה לא אלימות, אני ממש לא חושב שיש הבדל בין הקהילות.
ואל תסטה לדמגוגיה ורמיזות שיש לי פה מניעים אנטישמיים. אני בסך הכל רוצה להבהיר איפה נגמר המיתוס ומתחילה האמת.
אי אפשר להתעלם מכך שיש בקרב הקהילות החרדיות והחרד"ליות בישראל גורמים מאוד קיצונים, שלא שונים בהרבה באומונותיהם מאנשי התנועה האיסלמית. יש 3 הבדלים בולטים וחשובים:
1. ככלל, היהודים אינם אלימים. זו הכללה גסה אבל מסיבות כלשהן (לדעתי, בעיקר מנטליות של מיעוט חלש ורדוף בגלות במשך מאות רבות של שנים) יהודים בממוצע נרתעים מאלימות ולכך יש ביטוי גם מבחינת רמת גילויי הפגיעה הפיזית בפועל בנסיבות שונות הקשורות בדת. בעולם הערבי, לעומת זאת, האלימות הרבה יותר נפוצה ומושרשת. אני חייב לגלוש מעט ולומר, שבאופן אישי אני חושב שיש יותר מדי רתיעה של יותר מדי יהודים מאלימות (ואני ממש לא חושב שמדובר בפחדנות), גם כאשר פעולה אגרסיבית נדרשת.
2. החרדים ואפילו דתיים מתונים יותר אינם בעמדת שליטה או הנהגה בחברה הישראלית ולכן גם אם יש להם רצון לכפות עניין זה או אחר בכח ברמה התיאורתית (ויש כמובן כל מיני פסקים וכל מיני דיבורים) הרי שזה נשאר מאוד תיאורתי.
3. היהדות (במיוחד מאז ימי הביניים) היא דת מסתגרת ,ללא יומרות התפשטות או דומיננטיות עולמית. מכך נובע גם פחות תסכול ואיום לנוכח דתות אחרות וההצלחה (האמיתית או המדומה) שלהן. והתיסכול, רגשי הנחיתות והפחד הם בהחלט גורמים מובילים לתוקפנות....
ישן 27-03-2009, 19:25
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חלילה. לא עלה על דעתי לרמוז כזה דבר, ואם כך הובנתי, אני מתנצל. אבהיר דבריי:
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "ובכל זאת, הייתי רוצה הוכחה כלשהי לכך שמוסלמים ישראלים רוצחים הומואים בקהילה שלהם"

כולנו נוטים לשפוט את הקרובים לנו בחומרת יתר, כיוון שהם נמצאין קרוב יותר, וקל יותר להיות שיפוטיים
לגביהם. במציאות, ההבדלים בין חרדי ממוצע לבין מסלמי סלפי ממוצע, הם של יום ולילה, בכל הנוגע
לדרכים שבהם מביע כל אחד מהשניים את חוסר סובלנותו.
אני מסכים עם רוב הסיבות שציינת לגבי העדר האלימות היחסי אצל היהודים בהשוואה למסלמים (הסעיף
השני לדעתי הוא קצת מוגזם, ואני לא חושב שמעמד הציבור הדתי/חרדי בתוך החברה היא שיקול
בהחלטת ראש משפחה אם להיות אלים כלפי בן/בת שחורגים מהדרך...), אבל ההבדל הגדול ביותר
שלדעתי שכחת לציין (שכן ברור שאתה מודע לו) הוא התפיסה האסלאמית הכוללת, שהיא אלימה ביסודה
(הרבה מעבר לזו הקיימת בדתות מיסיונריות אחרות, דוגמת הנצרות במאות האחרונות), ורואה באלימות
דרך ברורה ומובנת מאליה להפצת האמת היחידה ("דין מחמד בסיף" - דת מחמד תופץ בחרב - זו לא
סיסמא, אלא מציאות בחלקים של העולם, גם בימינו אלה).
ישן 27-03-2009, 20:36
מנהל

אין בעיה
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "חלילה. לא עלה על דעתי לרמוז כזה דבר, ואם כך הובנתי, אני מתנצל. אבהיר דבריי:"

אני לא חושב שאני שופט ביתר חומרה את החרדים דווקא. בסה"כ, אני בהחלט מרגיש קירבה אליהם (יותר מהחילוני הממוצע, מסיבות שונות) והאיסלמיסטים הם מבחינתי אויב. יחד עם זאת, אני באמת סבור שמבחינת רמת הסובלנות להומוסקסואלים אין הבדל גדול בין הדתות המונותואיסטיות כולן, אם כי נכון בהחלט שבימינו רק במדינות איסלמיות תראה בימינו רדיפה שיטתית (שלא להזכיר הוצאות להורג!). יחד עם זאת, בקרב הציבור הערבי/איסלמי בישראל אני לא חושב שיש מספיק עדויות אוביקטיביות לקבוע שיש איום ממשי על חיי הומוסקסואלים. מבחינת התנכלויות אחרות אין הבדל גדול בין האיסלמים למקביליהם היהודים שפיתחו שיטות בלתי-אלימות יעילות מאוד (למרות שגם אלימות מסוימת יש לעיתים) לטיפול ב"עבריינים" וכמובן טוב שפיתחו שיטות כאלה. עדיף פשקוויל על אבן.
לגבי גורמי האלימות, רק אציין שבסעיף השני התכוונתי יותר לצעדים נגד מי שאינם חלק מהקהילה ולא לאלימות בתוך המשפחה. אני רחוק מלהיות מומחה לאיסלם אבל דומני שגם מבחינת היסוד האלים בדת ניתן לומר שהוא לא שונה באופן מהותי מהנצרות (היהדות, כאמור, היא סיפור אחר למרות שהיו בה יסודות אלימים בתקופות המוקדמות מאוד (עמלק, עממי כנען וכו') שהשיגה, בדיוק כמו האיסלם, חלק גדול ממאמיניה בזכות המרות דת כפויות, וכמובן מסעות הצלב ושאר הג'יהאדים מהזן הנוצרי. ההבדל המהותי הוא כמובן שבניגוד לעולם הנוצרי (שלא לדבר על היהודי) העולם המוסלמי לא עבר שינוי יסודי מאז המאה השביעית או השמינית בכל הנוגע לתפיסות האלה של כוחנות והשלטת הדת בכח החרב והן נותרו עיקר מרכזי.
ישן 27-03-2009, 18:17
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 42 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "יש גולשים ספציפיים שונאים הומואיים, ויש מנהלים שמאפשרים להם לבטא זאת בצורה בוטה"

אני לא יכול להתחייב לגבי מה שהיה פה לפני שהתחלתי לנהל, אבל אבל מבחינתי כל מי שיעבור על חוקי הפורום יחסם ולא משנה אם שמאלני או ימני, אוהב הומואים או שונא הומואים. כדוגמה אני יכול לתת לך את אחד הגולשים שדווקא כן העלת בהודעה שלך, שנחסם מהפורום למספר ימים בגלל התבטאות אומללה שעברה על חוקי הפורום. אני לא מסכים עם רוב דעותיו של פוליטיקאי, אבל כל עוד הוא לא עובר על חוקי הפורום, ולשנוא מגזר מסויים הוא לא עברה על חוקי הפורום, אני לא אחסום אותו. כמו שכבר אמרתי כמה פעמים, אם פגעו בך באחד האשכולות, או שראית אשכול שבו ישנה עברה על אחד מחוקי הפורום, אתה מוזמן לפנות אלי ואני אטפל בעניין. הקריאה הזו נכונה לכל הגולשים שנפגעים מאחד הגולשים האחרים בפורום..

ישן 25-03-2009, 09:10
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "ניצן הורוביץ בנאום בכנסת: מצאתי באום אל-פאחם מארחים מסבירי פנים"

נונ- אייטם בהגדרה, ולא ברור לי מה גרם לך להזדעק כ"כ עד כדי פתיחת אשכול בנושא.
לא ראיתי את הקטע המדובר, אך ממה שתיארת, מדובר בנאום של דקה בו תיאר ניצן הורוביץ קבלת פנים חמה ומסבירת פנים מצד תושבי אום אל פאחם (לפחות אלו שאיתם דיבר).
על מה הרעש?

על העובדה שניצן הורוביץ מצליח לראות מעבר ל"יהודים שונאים ערבים", "ערבים שונאים יהודים", "ערבים שונאים הומואים", "יהודים שונאים ערבים ששונאים הומואים"?

כולה אמר שקיבלו אותו יפה. מכאן ועד להשליך את זה על הסברה שהוא מפנה עורף לכל הקהילה ההומולסבית כי הוא מעז לומר דברים חיוביים על אוכלוסייה, שבאופן כללי איננה סובלנית- המרחק עצום.

ישן 25-03-2009, 10:25
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אצל ח"כ שלא מתיימר לייצג מה שהורוביץ מתיימר - זה אכן סתם מפגן צבוע ושקרי רגיל...
בתגובה להודעה מספר 52 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "נונ- אייטם בהגדרה, ולא ברור..."

במקרה של הורוביץ, שגוייס למפלגתו האומללה כמי שיביא קולות של חד מיניים, ושיפעל לרפורמות שיסייעו
להגנה על חד מיניים - מדובר ביריקה בפרצוף, לא של "הקהילה", אלא באלה מתוכה שמתחבאים בת"א
או בחיפה או בי-ם אחרי שברחו מבתיהם במולש ובואדי ערה מפניהם של אותם "מסבירי פנים"...
גל כבר ציין זאת, וצדק בכך, שלאלה שקיבלו את פניו אכן אין בעייה מיוחדת עם חד מיניים יהודיים,
כחד מיניים. הם מוכנים לקבל בברכה כל אדיוט מועיל שבא לחזק ידיהם כשהם הולכים לזרוק קצת אבנים
על שוטרים ולנסות למנוע קיומה של צעדה חוקית...
הבעייה היא שאותם מסבירי פנים מעיריית אום אל-פאחם הם אלה שבגללם מסתתרים מאות
הומוסקסואלים בערים יהודיות. הורוביץ הוא אולי קשקשן שאוהב לספר לנו כמה הוגו צ'אבז גדול ונפלא,
אבל גם הוא יודע את העובדות האלה, ובכ"ז, הפוזה השלומיסטית חשובה לו הרבה מהאג'נדה הליברלית
שהוא מתיימר לקדם.
זו חוכמה קטנה מאוד להזדעק למען זכויות חד מיניים בדיזנגוף פינת ארלוזורוב, ולצרוח שהחרדים הם
המחסום הראשי בפני זכויות חד מיניים בישראל. זה חוכמה הרבה גדולה להודות בכך שגורמים אסלאמיים
מסכנים לא רק את זכויותיהם של חד מיניים, אלא את חייהם ממש. לרגע לא טענתי שהוא מפנה את
גבו ל"קהילה", אלא לחלק מתוכה שאיתרע מזלו להוולד ערבי.
הסיפור הוא פשוט נורא: האלקטוראט של חד מיניים ערביים המצביעים עבור מרצ, הוא קטן, ולכן
הורוביץ מוכן להשתין עליהם בקשת בשביל לפנות לאלקטוראט הגדול בהרבה של יהודים שעיניהם
נוצצים בכל פעם ששלומיסט בכיר מדקלם מלים כמו "דו קיום", "אחווה בין העמים", "פעלנו נגד
הקיצוניים בשני הצדדים" וכד'...

אילן גילאון בא גם הוא להזדהות עם אותה התפרעות ערבית בשם "הדו קיום", אבל ההבדל ביניהם
הוא שאילן גילאון לא רץ לכנסת על מצע שהדגיש נטייתו המינית המוצהרת וכוונתו לפעול למען בעלי
הנטייה המינית הזו. מסתבר שאדון הורובית פועל עבור חד מיניים רק אם אינם ערביים. האיש בא
לספר לנו על דו קיום, והוכיח גזענות. זה הסיפור, והוא בהחלט סיפור חשוב, גם אם נדרשה דקה אחת
בלבד כדי להציף אותו...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:28

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר