18-03-2009, 14:40
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.06
|
|
מספר התייחסויות.
1) הגיוס לנ"מ נופל על ה29 במרץ ולא ב26.
2) בשום פנים ואופן אין לך מה לבוא ב24.3, המערכת בכל זאת לא עד כדי כך פרימיטיבית ואנארכית שכל אחד יכול לבוא מתי שבא לו. ביום הגיוס שלך הצבא יודע שאתה צריך להגיע, תבוא לפני זה ולא תקבל שום מענה.. חבל על הזמן שלך.
3) אתה צודק, מאוחר קצת. מה שנשאר לך לעשות זה ככה, קודם כל להכין מכתב מפורט למה אתה רוצה נ"מ (ומכתב ענייני, לא משפטים כמו "אני לא רוצה קרבי ונ"מ זה הקרבי הכי פחות קרבי" או "יש סוללת פטריוט ליד הבית שלי" ודברים בסגנון). גם אם המכתב לא יתקבל ולא ישנה את הגיוס שלך, דבר עם הקצין מיון ביום הגיוס, תגיד לו שאתה רוצה נ"מ.. שאתה מאוד מתעניין במערכות, שזה נראה לך מגניב להיות לוחם בחיל האויר, שתמיד חלמת להיות לוחם נ"מ ויש לך מוטיבציה גבוהה להגיע לשם. זה כבר מגדיל את הסיכויים שלך להגיע לנ"מ באופן משמעותי. מה גם שכמעט שהרבה מאוד מהנ"מניקים מצטרפים אחרי יום הגיוס הרשמי וכמו שאמרו כבר לפני יש גם כאלו שמגיעים אפילו אחרי שבוע הטרום.
ועוד משהו.. לגבי המשפט הזה- "הבנתי שנ"מ מתאים לי יותר ממספר סיבות שלא אפרט עכשיו". אני מקווה מאוד שאתה יודע מה זה נ"מ, מה הולך בנ"מ ושזה ממש לא כמו שכולם חושבים איזה סתם יחידה של חוסר מעש. יש בנ"מ הרבה מאוד עבודה ויש גם כמה מקומות שתהיה לך הרבה יותר עבודה מאשר תהיה לך בתותחנים או במקומות קרביים אחרים.
בהצלחה
|