לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-03-2009, 17:37
  matancp matancp אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.06.07
צריך עזרה בעירעור על מיוני צוות אויר.

שלום לכם שבוע שעבר הייתי במיוני צוות אוויר וכשלתי בעיקר בגלל המכונה. הבנתי שאני יכול להגיש עירעור ואולי לקבל מבחן חוזר או משהו כזה עכשיו אני לא יודע איך לבסס נכון את העירעור שלי אני זקוק לעזרה ממי שכן מבין בזה ושיכול לעזור לי.. באתי חולה ליום מיונים שזה הייתה הטעות הכי גדולה שלי שהבחור התקשר להודיע לי הוא אמר לי שאני חייב להגיע שאלתי אם אוכל לשנות תאריך והוא אמר לי במפורש שלא ושזה חובה להגיע.. לצערי לפני מבחן המכונה לא נשאלתי אם אני כשיר לעשות את המבחן היא רק בדקה לי תידיים.. מצב הביראותי בתסופת רעש של חיילים שעשו מסביב לכיתת צוות אוויר גרם לחוסר הצלחה מוחלט שלדעתי יכלתי להצליח. הבנתי שאולי צריך לשלוח להם המלצה אני יכול להשיג המלצות ממנהל בית הספר וכ'ו. אני תלמיד די טוב מעורב הרבה בכל מה שקשור לבית הספר שלי והכל.
תודה מראש למי שיוכל לעזור לי וגם למי שלא.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-03-2009, 11:37
צלמית המשתמש של Algorithm
  משתמש זכר Algorithm Algorithm אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.10.06
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי YHS שמתחילה ב "אף אחד לא מנסה לגרום לך לוותר."

ומשהו שאני רוצה להוסיף שכבר ענו לך - אתה לא יודע אם נכשלת במכונה!
זה של הצלחת להרכיב בתום הזמן לא אומר שבגלל זה נכשלת, לי למשל היו בעיות עם ההרכבה ובכלל לא ניסיתי לזכור איפה כל החלקים כמו שאחרים עשו,
מיד קיבלתי ופירקתי והרכבתי ללא כל ניסיון לזכור היכן החלקים אלא רק לחשוב ולנסות להבין מה תפקיד כל חלק במעגל ולמה הוא שם,
בקיצור - הלך לי גרוע ובקושי משהו היה מורכב שלא לדבר על הקפיצים שלא ידעתי מה עושים איתם,
הפלא ופלא - עברתי צוות אוויר למרות שהלך לי מאוד גרוע [כמובן אם הם בודקים את יכולת הבניה שלנו].
כנראה שהם לא בודקים את יכולת הבניה של המעגל אלא שמעתי פעם היכנשהו שהם מודדים את יכולת הריכוז וההשפעה על הנבחן כאשר הוא תחת לחץ של זמנים או משהו כזה.

בכל מקרה, לסיכומו של עניין, אתה לא יכול לדעת אם נכשלת במכונה ומהי הסיבה המדוייקת,
אם כל כך חשוב לך להגיע לקורס טייס אזי אין לך זמן לבבז ובטח לא לשאול שאלות תם - היית אמור מיד להתקשר ללשכת גיוס ולשאול מהי הפרוצדורה לשליחת ערעור,
בין אם זה הצמדת ציונים ו\או המצלמה ממורה אל מכתב בו אתה מבקש ערעור.

רק משהו שאני לא מבין - למה עשית את הבחינות אם היית חולה?
אצלנו נאמר שאם מישהו חולה אז שיודיע וישחררו אותו לבית ויזמנו אותו פעם אחרת, אם אמרו את זה ובכל זאת הסכמת לעשות אז הסיכויים שלך רק פוחתים.

ובכל זאת - אסור לך לוותר ואתה חייב לשלוח פקסים עוד ועוד, לפחות זה דבר שמישהו שמאוד רוצה להגיע לקורס טייס יעשה.

בהצלחה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:52

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר