28-02-2009, 19:47
|
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
שאלו הכל - כתובת, מהות התקלה, מתי אפשר להגיע, מה הסלולרי שאפשר לתפוס אותי בו - עד כאן "הכל". אכן, מעכשיו, על פי הסריאלי, יקבלו את כל הפרטים האלה, חד-חד-ערכית. אבל לפני שהם שאלו אותם, הם לא היו ברשותם, ולא יכלו לדעת שאני מחברה...
אני לא הצלחתי להבין ממך, עדיין, מדוע, אם, נניח, התקלקל לי המסך במחשב הנייד, ובאו מטעם HP אל המקום שבו המחשב נמצא, והחליפו אותו במסך תקין, זה לא נקרא "תיקון של הבעייה". כמו כן, לא הצלחתי עדיין להבין מדוע זה שונה אם מחליפים לי את המסך במקום שבו נמצא המחשב, או שאני מביא את המחשב למעבדה, ושם מחליפים באותו מסך שמגיע מאותו מחסן...
המדפסת לא קשורה לעניין, רק רציתי לתת דוגמא שגם במוצרים זולים מאוד (כמו מדפסת), ההחזרה-לשירות הייתה טובה באותה המידה.
עריכה אחרי העריכה שלך: אחזור ואומר שנית, המוצרים תוקנו במקום, כולל פירוק הנייד (יותר מסובך מפירוק desktop, תסכים איתי), והחזרתו לפעילות באופן מיידי. המשתמש חזר לעבודה מייד אחרי שהטכנאי הגיע. הטכנאי (או החלק החלופי אם לא היה צורך/טעם בטכנאי - לדוגמא גוף מדפסת או סוללה של נייד) תמיד הגיע למחרת היום שבו נפתחה הקריאה. אין לי מושג אם זה סטנדרט או לא, אבל כך היה אצלי. בתחום השרתים זה גם מוגדר בחוזה: NBD (או תוך 4 שעות אם בא לך לשלם עוד 500$...)
לך תדע, אולי פעם השירות שלהם היה לא טוב והם החליטו להשתפר?
|