17-02-2009, 22:46
|
|
|
חבר מתאריך: 03.01.09
|
|
שמע זה פשוט לא נכון
מאוד קשה לי להתווכך עם מה שאמרת כי אתה כנראה לא מכיר את התחום ואין לי תכלס איך להוכיח לך שזה לא נכון. הדרך היחידה זה שתקח חצי דקה ותסתכל על הפורום שהבאתי כדוגמא, זה פורום נורא גרוע שאין שם אנשים קבועים שמדברים שם יותר מכמה ימים ובכל זאת יש עשרות גולשים שמדברים יום יום ועשרות נושאים שעולים יום יום למרות שכל מי שמתכתב שם מכיר בחוסר האמינות של הפורום, תחשוב מה היה קורה אם זה היה פורום מסודר...
אני לא יודע עד כמה אתה מכיר אנשים שטסו לעבוד בחו"ל ואני לא יודע מה הגיל שלך, אני יכול להיגד לך שפשוט כל המשתחררים מהצבא כיום שמעו על עבודה בחו"ל והרבה מאוד מתלבטים לגבי זה, והרבה גם בסוף טסים. אני אומר את זה נטו על סמך האנשים ששירתו איתי והחברים שלי מהבית..
אני אישית באמת מכיר עשרות אנשים שטסו לעבוד בחו"ל במגוון עבודות לאחר הצבא וללא ספק רוב האנשים שאני מכיר בגיל שלי התלבטו לגבי הנושא. ועכשיו שגם אני מתכונן לטוס גיליתי באמת לתדהמתי הרבה שאין פורום מסודר בעניין הזה ותאמין לי יש כל כך הרבה שאלות למי שטס ובכלל יש את הרצון להתייעץ ולקבל עידוד להחלטה שעשית, כי בסה"כ כל מי שטס הוא טס לפרק זמן של הרבה חודשים ואפילו שנים ולאנשים כאלה נורא חשוב לדבר על ההחלטה שלהם עם אנשים אחרים, זה הסיבה לזה שהפורום הזה שאני תמיד מביא אותו כדוגמא כל כך פעיל למרות רמתו.
זה המקסימום שאני יכול לעשות לשכנע אותך שזה לא נושא צר בכלל אלא להפך נושא מאוד מאוד גדול, יש מספר לא קטן של אתרים שלמים שמוגדשים אך ורק לנושא הזה, אתרים די גדולים.
אני יגיד לך את האמת, לפני ששלחתי את האשכול הזה לגבי הרעיון של הפורום בדקתי כל כך הרבה פעמים שבאמת אין פורום כזה בפרש, זה כל כך הפתיע אותי שאין, והייתי בטוח שברגע שאני יציע את הרעיון כולם יגידו, וואלה איך לא חשבנו על פורום כזה, אבל כמו שהתברר לי לא כולם מכירים את הנושא הזה ובמקרה כזה באמת שקשה לי לתת טיעונים משכנעים בעד...
נערך לאחרונה ע"י Eli0607 בתאריך 17-02-2009 בשעה 22:50.
|