קודם כל, אני ממליץ לכולם להכנס לאשכול ההמלצות כדי לקבל עוד מקורות לסרטים תעודיים או סרטוני מידע,
את אשכול ההמלצות אפשר למצוא במפתח הפורום שמעוגן.
בעקבות מה שעורר אצלי זייטגייסט לקחתי על עצמי לראות עכשיו עוד ועוד כדי לדעת יותר ולהבין אז תודה על זה.
ועכשיו לתשובות:
1.אישית, זו תיבת פנדורה שאני בחרתי מראש לא להכנס אליה - אני מעדיף להאמין שזה קשקוש מוחלט.
אני גם מעדיף להאמין שזה קשקוש כי אם לא, אז כמו שאמרת זה יקרע את הארץ. מצד שני, אני גם מעדיף להאמין ששום דבר ממה שכותבים פה בפורום לא באמת יקרה לפתוח טלוויזיה, לראות הישרדות, לסגור את העיניים ולשכוח את מה שראיתי בסרט. אבל זה לא יכול לקרות...
3,
כל דבר בחיים צריך לקחת בערבון מוגבל. צריך לזכור שאין אמת אחת, וכל אמת של אחד היא שקר של אחר,
הכי טוב זה לבצע מחקר עצמאי, מה שאהבתי בזייטגייסט זה שהאתר שלהם מספק
ביבלוגרפיה של המקורות שהשתמשו בהם בסרט
וזה כדי שתוכל לחקור ולהשוות את העובדות בעצמך, וזוהי בסופו של יום העצה הכי טובה.
העולם שלנו עומד להחרב, אך ורק בגלל שאנשים כבר לא קוראים
כתבות, הם קוראים
כותרות
הם לא שומעים ראיונות, הם זוכרים סיסמאות - ולכן, לקחת את הזמן לחקור, להשוות,
זה גם עוזר לך לוודא את האמת, וגם נותן וואחד תחושת סיפוק גם לאמת וגם להפריך טענות שמוצגות לך (מנסיון!)
תודה על הקישור למקורות, אתה מוצא את הסרטים האלה-(זייטגייסט, in plant site ודומיהם) אמינים יחסית?
4. בוא נעשה סדר, התכנית לשלוט בנו היא לא אמריקאית, היא גלובליסטית.
ה NWO היא תכנית של תאגידים, של הבנקים העולמיים, של אלה שרוצים לנהל את בני האדם
כמו שבני האדם מנהלים את חיות המחמד שלהם, בלי יותר מדי כאב ראש ומאמץ, ואם אפשר במתחמי מחיה מקובעים.
היא גלובליסטית, אבל זה נכון לומר שזה יתחיל בארה"ב? או אנחנו יכולים לקוות שעד שזה יגיע לפה אנשים כבר יראו את מה שקורה בארה"ב ואולי יתעוררו לפני שזה יקרה גם פה?
את החוקה ניסחו "האבות המייסדים" שברחו ממשטר עריצות באנגליה לטובת עולם חדש וחופשי באמריקה,
ולכן החוקה קבעה חוקים נוקשים לגבי פרטיות, שוויון, הזכות להתחמשות וכו'..
העם האמריקאי יהיה קורבן בדיוק כמו העם הבריטי או הישראלי - מאחורי ה NWO לא עומדת מדינה,
אלא עומדת קבוצה מצומצמת של אנשים בעלי כח בלתי מוגבל, וזו "שעת הכושר" שאותה תכננו וחיכו לה בקפידה - לדאבוננו הרב.
אבל כמו שכתבתי פה בפורום, התיקון ה 2 לחוקה שמתיר התחמשות, עומד בפני חיסול ממוקד,
ממשל אובאמה הולך כנראה לייצר כל כך הרבה הגבלים - שהאוכלוסיה החמושה באופן חוקי כמעט ותכחד, מה שכבר מתחיל לקרות.