03-02-2009, 17:22
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי הפטריוט
הנקמנות הדווקאית הזו של השמאל במשפחת עמיר (ובמשפחת טרימבובלר, לאורך הדרך).
מדוע לא תעזבו אותם בשקט, ותתנו להם לחיות את חייהם? - לא, זה לא יקרה, כי את זכר ה"רוצח" ומשפחתו יש להחזיק חי בזיכרון הקיבוצי, ולתחזק אותו מדי כמה זמן, בדיוק כפי שהנצרות לא מחקה את שמו של יהודה איש קריות, ובדיוק כפי שהאנטישמים לאורך השנים דאגו לתחזק את דמותו של היהודי המלווה בריבית ומרעיל הבארות...
אתם צריכים את קיומו של ה"רע" כדי להצדיק את קיומכם כ"טוב".
|
הנקמנות? סלח לי אדוני המכובד, אבל אני רחוק מלהיות בשמאל או בימין, אני לא מחבב את שני הצדדים! שניהם לא רואים מעבר לכתף של עצמם הם פשוט חוזרים על אותם דעות בלי פיתרון אמיתי. לכן אני אוהב את ליברמן הוא אומר מה שנכון לעשות גם אם זה כואב לשמאל ולימין יחדיו!
בנוגע ליגאל אמיר ואח שלו והמשפחה של אישתו, הם לא צריכים לחיות במדינה הזאת פשוט מאוד, כמו שאחמד טיבי לא צריך לחיות במדינה הזאת. פלסטיני שמקבל מאיתנו כסף ומדבר עם מדינות טרור ולא עושים לו כלום משום מה...
מי שקורא לצבא ולמשטרה רוצחים,בוגדים או שאר השמות הללו מקומו לא במדינה הזאת פשוט ביותר. לכן אם אח של יגאל אמיר קרא לקצין בצה"ל נאצי צריך לגרש אותו והמשפחה שלו מהארץ חד וחלק.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|