22-05-2005, 17:06
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.04.05
|
|
אירוויזיון 2005
אוד ביום חצי הגמר כשה רציתי לראות את שירי שלא ראיתי את ה שיר שלה רק מספר קטעים קטנים
גם לא את התחרות שלה ב הקדם אירוויזיון ש גם שכחתי
בכלל שכחתי גם ש יש חצי הגמר אבל טוב נו .... יש נחמה ביום שבת תחרות שוב ו שירי שם .
אז בשבת (אתמול) כבר הפעלתי שעון מעורר ! כן .. לא כדי לקום ,עלה כדי להיזכר ש יש אירוויזיון
כשה השעון צילצל הדלקתי טלוויזיה ו האנטילופה האוקראינית הזאת שלקחה כדורים השמיעה את השיר שלה משנה שעברה אני חושב ,כי לא ממש אהבתי אותו ו אני לו זוכר אם זה הוא , מה היה טוב בכלל ב אינדיאניים האלו מאוקראינה,מה טוב בזינה הלוחמת והמקפצת של שנה שעברה? טוב לא משנה
ואז ראיתי בפעם ה ראשונה את המנחה, ו ....את המנחה האוקראינית "היפיפייה" ש כל התחרות חשבתי איפה לעזזל הם מצאו אותה ?! אבל יופייה זה לא הכל , אלוהים החליט לתת לה מתנה נוספת ! אוהוהו איזה קול יש לה ! בגללה את רוב ה אירוויזיון הסתכלתי עם רמת קול ש 2 מתוך 30 כדי לא להעיר את אנשי הבית היושנים .
אחרי מספר שירים עולי 6 או 7 הלכתי לנשנש לשנייה ו חזרתי...
כן עוד מעת שירי שלנו ! ראיתי את דגל ישראל מנופנף ,פתיחה לשיר חדש ו...... בוום ! שיר מספר 12 !
לללללאאאא ! שוב פיספסתי (טוב נו היום ראיתי את השיר שלה שלם )
אתם יודעים מה צדקתי, אני אומר ש היה הוגן
לשירי קול מקסים שיר טוב ו גוף סבבה
אבל כמו חשבתי מקום 3-5 עולי אף 2 אבל ראשון לא.
בואו נודא כי ל שמנמנה מ מלטה היה קול מקסים ! ושיר נוגעה ללב,
כל התחרות רציתי ש אם לא שירי אז היא תנצח ,אבל התקמצנתי לשלם עליה אגורה כדי לתת לה קול (מקום 2).
לרומניה היה אחלה שיר קצבי עם הרבה תופים (מקום 3).
לבחורים מ לטביה (שני הלבנים) היה שיר נחמד ו כן גם לי היתה הרגשה ש ראיתי אותם באיזה סרט (מקום 5)
למולדובה היה שיר סבתה גם נחמד ו מקום 6 אני חושב ש זה בסדר
אבל למה לעזזל ה יוונים הובילו כל כך ?!
השיר לא משהוא , כן עולי ב ראשונים אבל לא מקום ראשון זה בכלל דומה לשיר גנוב של בריטני לא ?!
אז למה היא גנבה את המקום ל ישראל ו מלטה ?
אבל.....אל כל חטא באה עונשו ! איך נהנתי לראות את הגנבת מנשקת את יושנקו (נשיא אוקראינה) 3 עולי 4 פעם !
טוב עוד כמה דברים שרציתי להגיד :
אהבתי גם את הונגריה ,ריקוד עממי יפה אבל מה הקשר ליהודים ?!
כן לא זוכר ב תחרות אבל יש יהודים רוקדים ב קליף ! (ראו באתר אירוויזיון)
ו נורבגיה מקום 9 ? למה ? ממש לא סובל את ה סגנון הזה וגם לא את הפרודיה לסגנון , לוקחים בחור מטורף לבן כמו קיר( עולי הבעיות המוגלובין) מלבישים ב סמרטות שחור מוות ו נותנים לא מיקרופון ...
לא משהו
אתר ה אירוויזיון http://eurovision.tv/english/ התנו
נערך לאחרונה ע"י BingoX בתאריך 22-05-2005 בשעה 17:13.
|