23-01-2009, 21:48
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
ממש לא.
אתה יודע להגיד לי 'מיהו יהודי'?
אני אספר לך סוד - אף יהודי לא יודע להגדיר מיהו יהודי.
אני יהודי חילוני כפי שהסבירו לי. אני יהודי כי נולדתי לאם יהודיה, ואני חילוני כי אני לא מאמין באלוהים.
אפתיע אותך אם אגיד שיש חברה' דתיים שמבחינתם אני בכלל לא יהודי? שאני גוי / כופר / זרע רע / מחק את המיותר?
אז היום כולם שמחים שאני יהודי, אבל לא כל כך שמחים שאני לא דתי. שאני גולש באינטרנט בשבת ושאני אוכל חזיר עם שרימפס. אז היום הכל סבבה, וטוב לי במדינה של יהודים.
אבל תן ליהודים האחרים קצת יותר כח, ותראה איך שהגזענות שלהם תתחיל להשפיע גם עלי. חוק החזיר נכתב ע"י אותם יהודים שמנופפים בדגל הדמוקרטיה במצע שלהם. הם קובעים לי שאסור לי לגדל חזיר על אדמת ישראל 'כי זה מטמא (?) אותה'.
תעשה לי טובה, זה בדיוק כמו המושחתים מהעבודה / מר"צ / ליכוד / קדימה שקובעים חוקים שעוזרים רק לעצמם. אני ממש לא רואה את האיחוד הלאומי עושים משהו בשביל החילוניים. להיפך, הם יחזקו את החינוך הממלכתי-דתי שיטיף לדת ולא לדמוקרטיה (אם לא ידעת, בבתי-ספר דתיים אתה לא יכול לבחור איך להתלבש. בנים חייבים בכיפה ובנות חייבות בחצאיות [להוציא את שיעורי הספורט], לא משנה אם אתה דתי או לא).
הם לא יעשו דבר בשביל החילוניים, ואחת כמה וכמה לאזרחים הצדיקים שאינם יהודים.
יש לי לא מעט חברים לא יהודיים (רובם עולי ברית המועצות והסביבה, ואפילו חבר מהלימודים שמשפחתו עלתה מארמניה לפני שסבא שלי הגיע לארץ בין מלחמת העולם הראשונה לשניה) שממש לא יהנו מהמלפגה הזו שתגדיל את הפער החברתי בין יהודים לכל שאר האוכלוסיה.
אין לי בעיה לעשות הפרדה מוחלטת בין ישראל לפלשתין, אבל עצם זה שאתה מחזק רק את היהודים במדינה, אתה פוגע באחוז גדול מהאוכלוסיה שאינו דווקא ערבי / מחבל / מוסלמי / בל"ד / רע"מ / תע"ל / אחמד טיבי / פלשתינאים / שונאי ישראל / לזרוק את היהודים לים / איטבח אל יהוד / עוד משפטים גזעניים...
|