05-01-2009, 00:08
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.05.07
|
|
לינוקס, נסחפת קצת
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "HOT הורידה את AXN מהאויר ונותנת ערוץ משפחתי "יענתו" בלי תוכן מעניין בתמורה"
זה לא שאני קופץ מאושר (למרות שיש דברים טובים לי במהלך הזה), אבל אתה לא רואה את כול התמונה.
ירדו אקסטרא הוט ו-AXN, נוספו פמילי והוט זון.
התוכן של אקסטרא הוט, ערוץ שהיה דיגיטל בלבד, ממה שאני רואה עד עכשיו מתחלק ב: 80 אחוז בהוט3, 10 אחוז בפמילי ו-10 אחוז בהוט זון.
התוכן של AXN, שהיה זמין באנלוגי - כולו עובר לזון. אממה, מספר התכנים של AXN הוא קטן, בסה"כ כרגע אני רואה שיש את הישרדות, המירוץ למיליון, על טבעי ומחוץ לחוק. שאר התכנים של הערוץ (הוט זון) הם סדרות חדשות וסדרות ישנות שלא שודרו עדיין בהוט (למעט בבילון 5 ששודר לפני מיליון שנה פעם אחרונה)
תחשיב את התכנים האלה לתכנים שבאופן רגיל היו עולים באקסטרא הוט. כך שפחות או יותר, מספר התכנים שעברו מ- AXN ועוד אולי 3 תוכניות משאר הערוצים הפתוחים לדיגיטל שווה בערך לאלו שעשו את הדרך ההפוכה להוט 3 ולפמילי.
צ'נדלר, האמת שדי התאכזבתי מבבילון 5, לא חושב שראיתי בעבר אבל מאוד ציפיתי. הרבה בגלל מירה פורלן התותחית (הלוא היא דניאל רוסו מ-"אבודים"). נמשיך לראות לאן מתקדמים. וגם אני שואל את עצמי מה עם מלך השכונה. חיפוש באינטרנט ובכלי העזר שלהם בטלוויזיה מעלה שאין תוצאות. שלחתי לפורום שלהם תגובה, לא פרסמו, אשלח שוב.
אתה באמת מופפתע מההבדל המינורי הזה? זה בדיוק העניין, ככה מושכים אנשים לצאת משם.
לינוקס, אפשר לחשוב שקודם לא היו שידורים חוזרים...
ואם אתה חושב שמלך השכונה זה חיקוי של סיינפלד, כנראה שלא ראית אותה בכלל ואתה סתם מושפע. למה לסיינפלד כן מותר שידורים חוזרים? אתה לא הלקוח היחיד של הוט, אתה יודע...